Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexandru Rafila pune tunurile pe Guvernul Orban:DSP-urile continua sa fie conduse de persoane care nu au treaba cu sanatatea publica

Adevărul Adevărul,
Alexandru Rafila pune tunurile pe Guvernul Orban:DSP-urile continua sa fie conduse de persoane care nu au treaba cu sanatatea publica

Medicul Alexandru Rafila, cap de lista al PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, critica Guvernul Orban pentru faptul ca in continuare lasa la conducerea Directiilor de Sanatate Publica persoane care nu sunt pregatite pentru asemenea functii. continuă pe Adevărul

Mihai Tudose pune tunurile pe echipa Orban: in spatele descentralizarii, Guvernul isi ascunde cinicul calcul electoral si incompetenta crasa

Europarlamentarul Mihai Tudose critica Guvernul Orban pentru modul in care gestioneaza pandemia si modul cum decurge intreaga procedura de testare.

Alexandru Rafila, ministru al Sanatatii in guvernul pregatit de PSD. Anuntul a fost facut de Marcel Ciolacu

Profesorul Alexandru Rafila, dar si rectorul UMF Targu Mures vor face parte din echipa de guvernare pe care social democratii o pregatesc, dupa alegerile parlamentare. Anuntul a fost facut de liderul PSD,.

Alexandru Rafila: Suntem pe un trend rapid crescator, ceea ce va pune probleme serioase sistemului de sanatate. E un moment de cotitura. Toate partidele trebuie sa contribuie la solutionarea acestei urgente majore de sanatate publica

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) si candidat PSD la alegerile parlamentare, a declarat marti seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca este o .

ALEXANDRU RAFILA: Transportul public in comun este principala sursa de transmitere a bolii in momentul de fata

Medicul Alexandru Rafila, candidat PSD la alegerile parlamentare, a declarat astazi ca transportul public in comun este principala sursa de transmitere a COVID-19 in momentul de fata, iar deschiderea scolilor nu a avut o influenta importanta in ceea ce priveste numarul de imbolnaviri.

Alexandru Rafila, previziune sumbra: Putem ajunge la 25.000 de cazuri pe zi

Alexandru Rafila a declarat intr-o conferinta de presa ca Romania ar putea ajunge la 25. 000 de cazuri noi de coronavirus pe zi in luna decembrie. Alexandru Rafila, despre numarul cazurilor de.

ALEXANDRU RAFILA: 10.000 de cazuri zilnice vor fi in 10-15 zile

Profesorul Alexandru Rafila sustine ca, in cel mult doua saptamani, Romania va ajunge sa raporteze 10. 000 de noi infectari cu virusul SARS-CoV-2 in 24 de ore si sustine ca atunci cand capacitatea sistemului sanitar va fi depasita va incepe sa creasca numarul deceselor.

Nelu Tataru, Raed Arafat si Alexandru Rafila, convocati de urgenta la Palatul Cotroceni. Decizia luata de Klaus Iohannis

Tensiune uriasa in Romania, in urma exploziei de imbolnaviri cauzate de COVID-19. Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat de urgenta pe cei mai importanti reprezentanti din Sanatate pentru a se consulta cu acestia referitor la gestionarea pandemiei. Printre cele mai cunosute persoane care vor participa se numara Nelu Tataru, medicul Alexandru Rafila si seful DSU, Raed .

Alexandru Rafila, anuntul trist al momentului. Cu cat va creste mortalitatea pacientilor cu COVID-19 in urmatoarele saptamani

Vestile triste nu intarzie sa apara, asta dupa ce in ultimele zile, cazurile de COVID-19 au crescut alarmant. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS a explicat duminica seara ce crede ca se va intampla pana la alegerile din decembrie. Din pacate, ultimele informatii nu sunt imbucuratoare, astfel ca romanii trebuie sa fie pregatiti pentru orice.

Medicul Alexandru Rafila va fi ministrul Sanatatii in noul guvern, daca PSD va castiga alegerile

Profesorul Alexandru Rafila va face parte din echipa de guvernare pregatita de PSD in perspectiva in care acest partid va forma noul Cabinet dupa alegerile din 6 decembrie.

Alexandru Rafila: Exista pericolul ca tratamentul in sectiile de Terapie Intensiva sa nu mai fie posibil. Va aparea un numar de decese important!

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat ca este foarte posibil ca in zilele urmatoare numarul persoanelor infectate sa creasca, lucru ce se va rasfrange asupra sistemului de sanatate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )