Libnet.ro
UNICEF

21:00

Alexandru Rafila sustine obligativitatea purtarii mastii in Bucuresti: Ar fi o idee foarte buna

B1 B1,
Alexandru Rafila sustine obligativitatea purtarii mastii in Bucuresti: Ar fi o idee foarte buna

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, este de parere ca in Bucuresti se impune purtarea mastii de protectie pe strada in toate spatiile publice, dupa cresterea semnificativa. continuă pe B1

Un judecator din Pitesti cere anularea hotararii privind obligativitatea purtarii mastii

Presedinte al Sectiei Civile din cadrul Curtii de Apel Pitesti si purtator de cuvant al institutiei, judecatorul Ion Rebeca solicita public anularea hotararii privind obligativitatea purtarii mastii in spatiile publice din Arges.

IN SPATIILE PUBLICE DESCHISE DIN MINICIPIUL GALATI CJSU a anulat obligativitatea purtarii mastii de protectie

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Galati a anulat obligativitatea purtarii permanente a mastii de protectie in toate spatiile deschise din municipiul resedinta, asa cum stabilise in urma cu trei zile, restrictia ramanand in vigoare doar in localitatile Cuca si Ivesti, unde incidenta cumulata a cazurilor din ultimele 14 zile depaseste 3 cazuri la 1. 000 de locuitori.

Alexandru Rafila va deschide lista de Bucuresti a PSD la Camera Deputatilor: Lista de Buzau nu o deschid cu siguranta Ce spune despre posibilitatea ca alegerile sa fie amanate (VIDEO)

Alexandru Rafila a confirmat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca el este cel care va deschide lista de Bucuresti a PSD pentru alegerile la Camera Deputatilor. Lista de Buzau nu o deschid cu siguranta, a.

ALEXANDRU RAFILA: Ar fi o idee foarte buna ca masca sa fie obligatorie in toate spatiile publice din Bucuresti

Profesorul Alexandru Rafila considera ca se impune purtarea mastii pe strada in Bucuresti, dupa explozia de cazuri de coronavirus.

Alexandru Rafila, despre inchiderea scolilor: Nu e nicio diferenta intre 2,9 si 3,1. Cred ca ar trebui sa fim putin flexibili

Profesorul dr. Alexandru Rafila, sustine ca in ceea ce priveste activitatea scolilor, autoritatiile nu ar trebui sa fie atat de rigide si sa se raporteze doar la cifre: Nu este nicio diferenta intre 2,9 si 3,1, a spus medicul.

Ce dilema l-ar determina pe Alexandru Rafila sa renunte la calitatea de membru PSD. Reprezentantul OMS: Eu sunt mai intai medic

Profesorul Alexandru Rafila, care si-a anuntat candidatura din partea PSD, urmand sa deschida lista pentru Camera Deputatilor, in Bucuresti, sustine ca ar renunta la calitatea de membru de partid daca acest lucru ar presupune concesii din partea sa in ceea ce priveste profesia sau moralitatea.

Constantin Iacov (Pro Romania): Numirea lui Alexandru Rafila pe lista PSD, parte dintr-un troc. Victor Ponta l-a plimbat de mana, Marcel Ciolacu l-a luat de nevasta. Asa s-a mai dus mitul unui medic bun (VIDEO)

Constantin Iacov a comentat, vineri, in direct pe B1 TV, candidatura lui Alexandru Rafila pe listele PSD la alegerile parlamentare si sustine ca mutarea face parte dintr-un troc politic. Nu candidezi la Pro.

De ce s-a inscris Alexandru Rafila in PSD, de fapt. Mutarea lui nu mai e secreta acum

Prof. Dr. Alexandru Rafila este reprezentatul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii si fost secretar de stat in Ministerul Sanatatii in perioada mai 2012 ianuarie 2013. in prezent este seful Disciplinei de Microbiologie al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, seful Laboratorului Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti si presedintele .

Alexandru Rafila, veste soc despre intrarea in scenariul rosu. De ce nu este de acord cu inchiderea scolilor

In contextul in care rata de incidenta a cazurilor de COVID-19 ajunge la 3, toate institutiile de invatamant din Bucuresti ar trebui sa intre in scenariul rosu, desfasurandu-si cursurile online. Cu toate acestea, reprezentantul Romaniei la OMS nu este de acord cu aceasta decizie, argumentand ca este vorba doar despre niste cifre. Propunerea lui Alexandru .

Alexandru Rafila a intrat oficial in PSD: Apartenenta la un partid nu trebuie sa fie considerata o vina

Marcel Ciolacu a anuntat ca Alexandru Rafila s-a alaturat echipei de candidati ai PSD la alegerile parlamentare. Liderul social-democratilor a precizat ca este nevoie de specialisti in Parlament care sa faca legislatie in lupta cu pandemia de coronavirus. Rafila va deschide lista PSD la Camera Deputatilor in Bucuresti.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )