Libnet.ro
UNICEF

08:45

Alexandru Rafila: Testarea COVID cu orice pret nu ajuta la nimic!

România Liberă România Liberă,
Alexandru Rafila: Testarea COVID cu orice pret nu ajuta la nimic!

Alexandru Rafila a precizat ca, probabil, in urmatoarele 10-12 zile se va dubla capacitatea de testa. continuă pe România Liberă

PRESEDINTELE SOCIETATII ROMANE DE MICROBIOLOGIE: Nu are niciun fel de rost sa incercam sa ne testam cu orice pret, pentru ca beneficiile unei astfel de testari sunt nule

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, spune printr-o interventie la un post de televiziune, ca importanta este testarea persoanelor care au simptomatologie, a cadrelor medicale si a contactilor celor infectati si mai putin testarea generala a populatiei.

Alexandru Rafila, despre testarea bucurestenilor pentru COVID-19: Studiul trebuie facut in coordonare cu institutiile responsabile. Eu l-as face, dar nu chiar acum (VIDEO)

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat, joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, referitor la testarea a peste 10. 000 de.

Alexandru Rafila: Succesorul lui Costache la Ministerul Sanatatii sa aiba o echipa cu atributii clare Tehnic, nu e posibila testarea in masa a bucurestenilor

Presedintele Societatii de Microbiologie, medicul Alexandru Rafila, spune ca ar fi normal ca succesorul lui Victor Costache la Ministerul Sanatatii sa aiba o echipa cu atributii clare si cu o comunicare clara intre membrii echipei si in teritoriu. Despre anuntul lui Costache privind testarea tuturor bucurestenilor, Rafila afirma ca din punct de vedere tehnic nu este posibil. Nu stiu daca ar fi vreun beneficiu.

Alexandru Rafila, despre initiativa lui Victor Costache privind testarea tuturor bucurestenilor: Nu o vad posibila tehnic

Alexandru Rafila, presedintele Societatii de Microbiologie a criticat initiativa fostului ministru al Sanatatii, Victor Costache, privind testarea tuturor bucurestenilor pentru CCOVID-19. Din punct de.

ALEXANDRU RAFILA: La inceputul saptamanii viitoare, Romania va depasi numarul de 2000 de persoane infectate cu COVID - 19

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, afirma intr-o interventie telefonica la Digi24 ca cel mai probabil la inceputul saptamanii viitoare Romania va depasi numarul de 2000 de persoane infectate cu SARS-Cov-2 si va trece in scenariul 4, moment in care se vor adopta noi acte normative necesare gestionarii crizei sanitare.

Alexandru Rafila: Sunt vreo 650 de persoane care mor zilnic in Romania in mod curent. Ramane sa vedem cate sunt cazurile de Covid-19

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, sustine ca epidemia de coronavirus va dura aproximativ doi ani de zile si ca distantarea sociala ar trebui pastrata si dupa aceea. in plus, acesta spune ca in Romania mor zilnic circa.

Avertismentul unui medic despre tratamentul care nu ucide coronavirusul. Alexandru Rafila: Daca iau sase luni clorochina preventiv ma omor singur

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a explicat la Marius Tuca Show, de ce clorochina folosita de mai multi medici pentru tratamentul infectiei cu COVID-19 nu omoara virusul. Medicul a avertizat ca acest medicament nu trebuie luat, in niciun caz, preventiv, deoarece poate conduce la deces.

Alexandru Rafila: Deja 20% dintre cazuri sunt cadre medicale. Sistemul sanitar cuprinde 150.000 de oameni si este imposibil sa-i testezi zilnic pe toti (VIDEO)

Deja 20% dintre cazurile de infectare cu COVID-19 din Romania sunt in randul personalului medical, a atras atentia Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, joi, in direct pe B1.

Alexandru Rafila: Cel mai probabil maine intram in scenariul IV. Urgenta noastra este sa organizam tratarea pacientilor in afara spitalelor

Alexandru Rafila, presedintele Societatii de Microbiologie, a declarat ca este posibil ca luni sa se depaseasca numarul de 2. 000 de persoane infectate cu noul coronavirus in Romania, fapt care implica.

Profesorul Alexandru Rafila: Romania va depasi luni pragul de 2.000 de cazuri de coronavirus

Presedintele Societatii de Microbiologie, Alexandru Rafila, spune ca Romania va depasi cel mai probabil luni pragul de 2. 000 de cazuri de coronavirus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2351 seconds )