Libnet.ro
UNICEF

21:30

Alexei Navalnii se lupta intre viata si moarte intr-un spital din Berlin. Opozantul rus este sub protectia politiei germane

Hotnews Hotnews,
 Alexei Navalnii se lupta intre viata si moarte intr-un spital din Berlin. Opozantul rus este sub protectia politiei germane

Opozantul rus Alexei Navalnii se afla sub protectia politiei, pusa la dispozitie de statul german, in spitalul din Berlin unde este tratat in urma unei presupuse otraviri in Siberia, a precizat duminica Biroul Federal de Investigatii Criminale pentru DPA, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Alexei Navalnii poate fi transportat, starea sa este stabila (spital rusesc)

Spitalul rus unde a fost internat opozantul numarul 1 al lui Vladimir Putin, Alexei Navalnii, si-a dat acordul pentru externarea acestuia, afirmand ca starea sa este de acum stabila, in conditiile in care un avion inchiriat de un ONG german il asteapta la aeroportul din Omsk, scrie AFP.

Alexei Navalnii, suspectat ca ar fi fost otravit de oamenii lui Putin, a fost transportat la un spital din Berlin VIDEO

Alexei Navalnii, suspectat ca ar fi fost otravit de oamenii lui Putin din cauza opozitiei sale acerbe fata de regimul de la Kremlin, a fost transportat sambata dimineata la un spital din Berlin.

Alexei Navalnii, urmarit indeaproape de serviciile secrete inainte de presupusa otravire

Liderul opozitieiruse, Alexei Navalnii, care s-a imbolnavit grav dupa ce aliatii sai cred ca a fost otravit, a fost urmarit indeaproape de serviciile secrete, inainte de presupusa imbolnavire,.

Avionul cu opozantul rus Alexei Navalnii, aflat in coma, a aterizat la Berlin

Avionul medical cu opozantul rus Alexei Navalnii, aflat in coma, a aterizat, sambata dimineata, la Berlin, relateaza Le Figaro, citata de news. ro.

Femeie din Constanta, intre viata si moarte, dupa ce s-a stropit cu spirt si si-a dat foc

Caz socant la Constanta. O femeie a ajuns in stare grava la spital, duminica, 24 august, dupa ce a incercat sa se sinucida, stropindu-se cu spirt, apoi dandu-si foc. Si sotul acesteia a fost ranit.

NICUSOR DAN: Va fi o campanie electorala in care, din nou, va fi o lupta intre comunism si anti-comunism

Deputatul Nicusor Dan, candidat la Primaria Municipiului Bucuresti sustinut de PNL si USR PLUS, a afirmat, luni, ca in campania electorala va exista din nou o lupta intre comunism si anti-comunism, desi au trecut 30 de ani de la Revolutie, conform Agerpres.

Nicusor Dan: Campania in Bucuresti e o lupta intre comunism si anticomunism. PSD lasa in urma un oras murdar, noi luptam pentru o Capitala in care oamenii se misca, respira si castiga mai bine (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a declarat, luni, ca aceasta campanie electorala in Bucuresti este o lupta intre comunism si anticomunism, iar marele obiectiv al sau si al echipei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1944 seconds )