Libnet.ro
UNICEF

23:16

Alexei Navalnii va ramane in arest pentru 30 de zile - hotarare judecatoreasca

Hotnews Hotnews,
 Alexei Navalnii va ramane in arest pentru 30 de zile - hotarare judecatoreasca

Un judecator rus a dispus luni ca politicianul de opozitie Alexei Navalnii sa fie retinut pentru 30 de zile pana la 15 februarie, a anuntat purtatoarea de cuvant a politicianului pe Twitter, anunta Reuters si Financial Post. continuă pe Hotnews

Navalnii ramane in arest pentru 30 de zile, Rusia respinge solicitarile de eliberare a sa Politicianul denunta o parodie de proces

Ministrul de externe rus Serghei Lavrov a respins luni ceea ce a catalogat drept rezonanta artificiala in Occident privind arestarea politicianului de opozitie rus Alexei Navalnii si a afirmat ca Rusia nu este ingrijorata cu privire la imaginea sa, relateaza Reuters.

Aleksei Navalnii le cere sustinatorilor sai sa iasa in strada, dupa ce a fost plasat in arest pentru 30 de zile VIDEO

Opozantul rus Aleksei Navalnii le-a cerut sustinatorilor sai sa iasa in strada si sa protesteze fata de conducerea de la Kremlin. intr-un mesaj video publicat pe Youtube, imediat dupa ce a fost plasat in arest preventiv pentru 30 de zile, Aleksei Navalnii a afirmat ca Vladimir Putin si anturajul sau care se ascund in bucare se tem cel mai mult de proteste.

Opozantul rus Aleksei Navalnii ramane in arest 30 de zile (VIDEO)

Opozantul rus Aleksei Navalnii ramane in arest 30 de zile. Acesta a fost ridicat de politisti, duminica dupa-amiaza, chiar de pe aeroporul Seremetievo din Moscova. Abia ce revenise in Rusia din Germania,.

Alexei Navalnii a fost arestat la sosirea la Moscova

Opozantul rus Alexei Navalnii a fost arestat duminica seara, 17 ianuarie, la punctul de control al pasapoartelor de pe aeroportul Seremetievo din Moscova, transmite Reuters.

Aleksei Navalnii, arestat pentru 30 de zile. Sedinta de judecata s-a desfasurat la sectia de Politie

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost arestat pentru 30 de zile. Acesta va sta in izolatorul Politiei pana pe 15 februarie. Mandatul de arestare a fost eliberat in dupa-amiaza zilei de luni, 18 ianuarie, de judecatoarea Elena Morozova, care a desfasurat sedinta de judecata chiar in sectia de Politie unde a fost adus politicianul imediat ce a fost retinut pe aeroportul Seremetievo din Moscova.

Cine este Yulia Navalnaya, sotia lui Alexei Navalnii. Ce se va intampla cu ea, dupa ce liderul opozitiei ruse a fost arestat

Alexei Navalnii, liderul opozitiei ruse, a fost arestat duminica, la scurt timp dupa ce s-a reintors in Rusia. Navalnii a parasit Germania, tara in care a primit ingrijiri medicale dupa ce a fost otravit.

Alexei Navalnii a aterizat la Moscova, pe alt aeroport decat era prevazut

Politia rusa a arestat astazi mai multi sustinatori ai opozantului Alexei Navalnii, inainte de aterizarea acestuia la Moscova, relateaza agentiile de presa internaionale. Avionul companiei ruse Pobeda la bordul caruia se afla Navalnii urma sa ajunga pe aeroportul Vnukovo din Moscova, dar a fost redirectionat si a aterizat la Seremetievo, conform Agerpres.

Statele Unite si mai multe guverne europene cer eliberarea imediata a lui Alexei Navalnii

Statele Unite si mai multe guverne europene au cerut eliberarea lui Alexei Navalnii, principalul opozant rus fiind retinut duminica, la revenirea la Moscova dupa ce a fost tratat in Germania in urma otravirii cu un agent neurotoxic.

Presedintele Consiliului European cere eliberarea lui Alexei Navalnii

Presedintele Consiliului European, Charles Michel, a cerut autoritatilor ruse sa il elibereze imediat pe dizidentul Alexei Navalnii, transmite Reuters.

Alexei Navalnii a fost arestat la sosirea la Moscova

Opozantul rus Alexei Navalnii a fost arestat duminica seara, la punctul de control al pasapoartelor de pe aeroportul Seremetievo din Moscova, transmite Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )