Libnet.ro
UNICEF

23:45

Alfa Romeo Stelvio, acum in slujba Politiei Locale din Constanta

Auto Ro Auto Ro,
Alfa Romeo Stelvio, acum in slujba Politiei Locale din Constanta

Incepand din luna iulie, Politia Locala din Constanta este dotata cu un autoturism marca Alfa Romeo, pentru a facilita misiunile de patrulare din zona statiunii Mamaia. continuă pe Auto Ro

Alfa Romeo Stelvio, acum in slujba Politiei Locale din Constanta

Incepand din luna iulie, Politia Locala din Constanta este dotata cu un autoturism marca Alfa Romeo, pentru a facilita misiunile de patrulare din zona statiunii Mamaia. Auto Italia, importatorul brandului Alfa Romeo, a oferit cu drept de folosinta modelul Stelvio, pentru o perioada de 6 luni, perioada ce va acoperi sezonul estival, dar si o buna parte din anotimpul rece.

Politia din Constanta a primit un SUV Alfa Romeo Stelvio pentru 6 luni

Auto Italia, importatorul brandului Alfa Romeo, a oferit cu drept de folosinta modelul Stelvio, pentru o perioada de 6 luni, perioada ce va acoperi sezonul estival, dar si o buna parte din anotimpul rece.

Autoritati locale din zona Moldovei: Banii alocati de Guvern pentru pagubele produse de ploi, insuficienti

Fondurile alocate de Guvern pentru pabubele produse de inundatii in Slanic Moldova sunt de aproape sapte ori mai putine decat ar fi necesar, spune primarul localitatii. in Moinesti, edilul spune ca a primit doar 10% din cat a cerut, ceea ce face ca situatia sa fie una grava pentru oameni, relateaza Mediafax.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )