Libnet.ro
UNICEF

21:45

Alianta PSD si ALDE pentru primaria din Cluj. Cele doua partide il sustin pe Octavian Buzoianu, dupa retragerea Aureliei Cristea

B1 B1,
Alianta PSD si ALDE pentru primaria din Cluj. Cele doua partide il sustin pe Octavian Buzoianu, dupa retragerea Aureliei Cristea

Partidele PSD Cluj si ALDE s-au aliat in alegerea candidatului pentru primaria Cluj. Se pare ca cele doua grupari il vor sustine pe Octavian Buzoianu la primaria Cluj, dupa ce PSD a anulat. continuă pe B1

ALEGERI LOCALE 2016. Gabriela Firea: Mi-as fi dorit o alianta PSD-ALDE in Ilfov

Presedintele interimar al social-democratilor bucuresteni, Gabriela Firea, a declarat joi ca si-ar dori o alianta electorala a PSD cu ALDE pentru Consiliul Judetean Ilfov si a adaugat ca,.

Liviu Dragnea: Nu suntem siguri ca ramane domnul Marian Munteanu la PNL pentru Primaria Capitalei. Este a treia varianta si deja este ca in povestea cu Petrica si lupul

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca este rezervat in ceea ce priveste propunerea PNL pentru Primaria Capitelei. Dragnea a spus ca nu este sigur ca Marian Munteanu va ramane in cursa.

Nu e in regula. Nu suntem yesmeni. Vicepresedintele PNL, Nicolae Robu, nu este de acord cu desemnarea lui Marian Munteanu la candidatura pentru Primaria Capitalei

Desemnarea lui Marian Munteanu la candidatura pentru Primaria Capitalei pentru PNL provoaca revolta in centrul partidului. Dupa ce Theodor Paleologu si Adriana Saftoiu si-au exprimat parerea negativ despre.

Marian Munteanu, candidatul pentru Primaria Capitalei, s-a inscris in PNL

Marian Munteanu a semnat adeziunea, chiar in ziua in care a anuntat ca va candida pentru Primaria Capitalei. Presedintele PNL Sector 1 a anuntat ca a fost o mica eroare de comunicare si ca Marian.

Marian Munteanu, candidatul-surpriza al liberalilor pentru Primaria Capitalei. Fostul lider al golanilor se inscrie in PNL

Este scandal la varful PNL din cauza viitorului candidat pentru primaria generala a Capitalei. Potrivit surselor din partid, Catalin Predoiu a refuzat categoric propunerea de a fi candidatul PNL, pentru ca.

Adriana Saftoiu ar putea fi candidatul PNL pentru Primaria Bucuresti (VIDEO)

Liberalii mizeaza pe Adriana Saftoiu pentru Primaria generala a Capitalei, potrivit unor surse. O alta optiune vehiculata pentru aceasta functie, din partea PNL, este Catalin Predoiu. Liberalii sunt.

Politisti sanctionati de cetateni. Unde a fost lasata masina unui echipaj de politie din Cluj

O masina a politiei din Cluj-Napoca a fost parcata intr-o zona care nu permite oprirea autoturismelor, in apropierea unui fast-food. in loc sa fie un exemplu pentru ceilalti participanti.

Plata pentru schemele din sectorul vegetal a ajuns la aproape 220 de milioane de euro

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) informeaza ca incepand cu data de 8 aprilie 2016 si pana in prezent, a efectuat plati aferente Campaniei 2015, pentru schemele din sectorul vegetal, a caror suma totala a ajuns la 219,7 milioane de euro, conform unui comunicat remis redactiei.

PE a aprobat fonduri suplimetare pentru refugiatii din UE

Parlamentul a aprobat un sprijin de urgenta in valoare de 100 milioane de euro pentru refugiatii din UE, precum si 2 milioane de euro pentru angajarea de personal suplimentar la Centrul European de Combatere a Terorismului de la EUROPOL, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Comisia Europeana a amanat cu trei luni orice masura de introducere a vizelor pentru cetatenii din SUA si Canada

Comisia Europeana a decis amanarea cu trei luni a oricarei masuri de introducere a vizelor pentru cetatenii din SUA si Canada ca forma de presiune pentru eliminarea restrictiilor de calatorie pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )