Libnet.ro
UNICEF

19:15

Alianta USR-PLUS isi indeamna simpatizantii sa voteze cu Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale

Hotnews Hotnews,
 Alianta USR-PLUS isi indeamna simpatizantii sa voteze cu Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale

Alianta USR-PLUS ii indeamna pe membrii si simpatizantii sai sa participe la turul al doilea al alegerilor prezidentiale din 24 noiembrie si sa voteze cu Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat de presa al celor doua formatiuni. continuă pe Hotnews

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Cine il va sustine pe Klaus Iohannis in turul doi. Este oficial!

Alianta USR PLUS a anuntat joi ca il sustine pe Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale si isi indeamna sustinatorii sa participe la.

Barna: Nu imi dau demisia, as fi un politician las Stiam ca o treime din sustinatorii mei vor vota Iohannis

Dan Barna a declarat ca nu demisioneaza de la conducerea USR deoarece asta ar fi o dovada de lasitate. A admis, totusi, ca stia ca o treime din sustinatorii USR vor sa voteze Klaus Iohannis si pe acestia nu.

VIORICA DANCILA DEPRE CONFERINTA LUI KLAUS IOHANNIS: Probabil singura conferinta de presa din mandatul de presedinte

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, miercuri seara, ca probabil singura conferinta de presa din mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis a fost un moment de o aroganta monstruoasa si un dispret total pentru democratie si pentru romani. Am vazut, dragi romani, un presedinte de tara care ne spune ca singura lui realizare este faptul ca a dat jos un guvern legitim, ales prin vot. Aceasta este performanta lui Iohannis, a spus Viorica Dancila.

Viorica Dancila ii da replica lui Klaus Iohannis! Ce le transmite romanilor, inainte de turul 2 al alegerilor prezidentiale

Ironiile au continuat in dezbaterea la distanta dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Candidatul PSD care a intrat in turul II in cadrul alegerilor prezidentiale i-a dat replica presedintelui Romaniei care-si termina acum mandatul. Viorica Dancila ii raspunde lui Iohannis Viorica Dancila a continuat razboiul dintre aceasta si cel de-al doilea candidat la alegerile prezidentiale.

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegerile prezidentiale. Mesaj important pentru romani

Klaus Iohannis a facut declaratii despre alegerile prezidentiale, despre castigul sau din primul tur, dar si despre dezbaterea pe care o refuza vehement cu candidatul care s-a calificat in lupta pentru Cotroceni. Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegeri Klaus Iohannis a spus tot ceea ce mai avea de spus in cadrul unei conferinte .

KLAUS IOHANNIS: Reexaminarea modificarilor aduse cosului minim de consum lunar

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 2172000 privind aprobarea cosului minim de consum lunar. Iohannis considera ca, odata de valoarea cosului a fost stabilita la 6. 762 leiluna, prin lege, nu mai poate fi modificata anual cu rata inflatiei, prin HG, asa cum prevede actul normativ.

Mihai Gadea ii invita pe Klaus Iohannis si Viorica Dancila la o dezbatere, la Antena 3

Mihai Gadea ii invita pe Klaus Iohannis si Viorica Dancila la o dezbatere electorala inedita. Prezentatorul de la Antena 3 a anuntat ca trustul din care face parte va pune la dispozitie toate cele 5 canale de televiziune, 2 posturi de radio si 12 platforme online. Mihai Gadea vrea dezbatere Iohannis vs. Dancila la Antena .

CTP il sustine pe Klaus Iohannis: Cum sa te intalnesti cu cineva care e atat de jos? Solutia salvatoare pentru presedinte

Gazetarul CTP il sustine pe Klaus Iohannis in decizia sa de a nu se confrunta direct cu Viorica Dancila, dezbatere dorita de public. CTP il sustine pe Klaus Iohannis Primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Romania, organizate pe 10 noiembrie, presedintele Klaus Iohannis, sustinut de PNL, si liderul social-democratilor, Viorica Dancila, au intrat .

Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa

Viorica Dancila a postat un mesaj, pe internet, pentru adversarul sau la prezidentiale, Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa. Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa Primul tur de scrutin .

KLAUS IOHANNIS: Nu poate exista nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat impotriva romanilor trei ani de zile

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe Facebook, ca nu va exista nicio dezbatere cu candidatul PSD, un partid care a guvernat impotriva romanilor trei ani de zile. Iohannis le-a cerut sprijinul romanilor in turul al doilea pentru a castiga definitiv lupta pentru Romania. Candidatul PNL la alegerile prezidentiale a anuntat ca va merge prin tara si va dialoga cu cu cetatenii, cu jurnalistii si cu societatea civila.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )