Libnet.ro
UNICEF

15:30

Aliat surpriza pentru tarile care comit atacuri cibernetice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aliat surpriza pentru tarile care comit atacuri cibernetice

Italia se opune intentiei Uniunii Europene de a impune sanctiuni impotriva statelor care comit atacuri cibernetice, o atitudine care pare a fi in concordanta cu apelurile Romei de a detensiona relatiile cu Rusia. continuă pe Ziarul Bursa

Opt state UE (inclusiv Romania) vor sanctionarea pentru atacuri cibernetice

Uniunea Europeana intentioneaza sa-si consolideze apararea fata de amestecuri informatice, iar un grup de state membre condus de Olanda, din care face parte si Romania, a exercitat presiuni in vederea impunerii unor sanctiuni autorilor atacurilor cibernetice in cadrul unei reuniuni a ministrilor de Externe, la Luxemburg, relateaza AFP.

Primaria vrea sa deconteze benzina pentru parintii care si duc mpreuna cu masina copiii la scoala. Bonusul de 500 de lei e valabil pentru cei cu domiciliu n zona Bucuresti-Ilfov

Primaria Capitalei vrea sa deconteze combustibilul pana la valoarea de 500 de lei pe luna pentru parintii din zona Bucuresti-Ilfov care folosesc in comun masinile proprietate personala pentru a-si duce copiii la scolile din Bucuresti la care invata.

Business report:Cine ar putea primi bani n plus de la 1 ianuarie 2019; Proiect: decont de pna la 500 de lei lunar pentru grupurile care folosesc n comun autoturismul; nca un oras din Ardeal vrea sa intre n Alianta Vestului. Vrem sa luam bani direct de la

In benzinarii, carburantii vor avea noi etichete. Care sunt noile coduri pentru benzina si motorina incepand de vineri. Soferii trebuie sa fie, de vineri, mai. Cum sa ai pensie mai mare: S-a aflat secretul. Proaspetii pensionari care considera ca nu li s-a valorificat intreaga vechime, fie ca nu s-a tinut cont de.

Lovitura pentru romanii care vor sa acceseze Programul Rabla. Schimbarile anuntate de autoritati

Programul RABLA. Autovehiculele care nu vor avea inspectia tehnica periodica ITP) facuta nu vor mai putea fi valorificate prin Programele Rabla si Rabla Plus de la 1 ianuarie 2019, a declarat, marti,.

Pradatorii de copii! Tribunalele din Romania dau pedepse cu suspendare pentru tatii care isi agreseaza sexual fetele minore

Fata poarta un tricou alb, pe care scrieStop Worrying. Exact asa i-au spus procurorii. Nu te ingrijora!, au indemnat-o oamenii legii, cand au convins-o pe M, copila de 13 ani de la marginea.

Primaria Capitalei, proiect revolutionar: Combustibil decontat pentru parintii care isi duc cu masina copiii la scoala

Primaria Capitalei vine cu un proiect revolutionar. isi propune, pentru decongestionarea traficului din oras, sa deconteze combustibilul folosit de cetateni pana la valoarea de 500 de lei pe luna daca mai.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )