Libnet.ro
UNICEF

15:00

Alibaba a obtinut 21,8 miliarde de dolari la listarea din New York

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alibaba a obtinut 21,8 miliarde de dolari la listarea din New York

Grupul chinez de comert electronic Alibaba Group a atras 21,8 miliarde de dolari din vanzarea a 320,1 milioane de actiuni in cadrul ofertei publice initiale pe bursa din New York, cea mai mare suma obtinuta vreodata la o listare a unei companii pe bursa americana, transmite Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Gigantul chinez Alibaba a obtinut 21,8 miliarde de dolari la listarea din New York, suma-record pe piata americana

Grupul chinez de comert electronic Alibaba Group a atras 21,8 miliarde de dolari din vanzarea a 320,1 milioane de actiuni in cadrul ofertei publice initiale pe bursa din New York, cea mai mare suma obtinuta vreodata la o listare a unei companii pe bursa americana.

Gigantul chinez Alibaba intra vineri pe bursa de la New York si e evaluata la peste 165 miliarde dolari

Gigantul online Alibaba din China isi incepe vineri drumul pe bursa de la New York, in ceea ce multi anticipeaza ca va fi cea mai mare listare din istorie. Pretul unei actiuni este de 68 de dolari, iar din IPO compania poate strange intre 21,8 si 25 miliarde dolari. La aceste cotatii Alibaba e evaluata la 168 miliarde dolari, peste Amazon si eBay, iar cei mai optimistii spun ca poate depasi 200 miliarde dolari.

Gigantul software german SAP face cea mai mare achizitie din istoria sa: 8,3 miliarde dolari pentru Concur Technologies

SAP, furnizorul german de solutii software de business, a anuntat cea mai mare achizitie din istoria sa, urmand sa plateasca 8,3 miliarde dolari pentru compania americana Concur Technologies. Compania preluata furnizeaza software de management al cheltuielilor si are 23. 000 de clienti.

Grup Servicii Petroliere vrea sa cumpere nave si platforme oceanice in valoare de 1,2 miliarde dolari in nave si platforme

Grup Servicii Petroliere GSP), companie controlata de omul de afaceri Gabriel Comanescu, are in plan investitii totale de 1,2 miliarde de dolari pentru cumpararea de vase si platforme de foraj, cu fonduri asigurate inclusiv de banci din China.

Surse: China a injectat lichiditati de 81 miliarde dolari in sistemul financiar

Banca Populara a Chinei PBOC) a injectat lichiditati in valoare de 500 de miliarde de yuani 81 miliarde de dolari) in principalele institutii de credit din tara, conform unor surse citate de presa internationala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )