Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alibec, cele mai multe suturi din Liga 1. De Lucas, cel mai bun pasator

Online Sport Online Sport,
Alibec, cele mai multe suturi din Liga 1. De Lucas, cel mai bun pasator

Atacantul Denis Alibec de la Astra Giurgiu este jucatorul cu cele mai multe suturi pe poarta in sezonul 2015/2016 din Liga 1, conform unei statistici oferite de Liga Profesionista de Fotbal. continuă pe Online Sport

Cele mai multe goluri intr-un meci la EURO din ultimii 16 ani. Alte statistici interesante

Franta si Islanda au oferit duminica seara meciul cu cele mai multe goluri marcate la turneul final al Campionatului European gazduit chiar de Hexagon.

Ploile torentiale au afectat mai multe localitati din judetele Botosani, Harghita si Hunedoara

Mai multe localitati din judetele Botosani, Harghita si Hunedoara au fost afectate de ploile torentiale de duminica.

Valcea: Mai multe sate din Vaideeni si Slatioara, afectate de inundatii

Mai multe echipe de interventie ale ISU Valcea au lucrat toata noaptea de sambata spre duminica in localitatile Vaideeni si Slatioara pentru inlaturarea urmarilor ploilor cazute in ultimele 12 ore, informeaza Agerpres.

VIDEO Ploile au facut pagube in mai multe regiuni din tara

Ploile de duminica, 3 iulie, nu s-au lasat fara consecinte. Mai multe regiuni din Republica Moldova au fost afectate, printre care orasele Balti si Chisinau.

Misterioasa muza care a inspirat unul dintre cele mai celebre romane din Turcia

Publicat prima data in 1943 in Istanbul, romanul Madonna in haina de blana al scriitorului Sabahattin Ali, a fost trecut cu vederea de critici care au considerat ca este o simpla poveste de dragoste, fara esenta, care se adreseaza adolescentelor visatoare si naive.

Se intorc ploile. ANM a emis Cod galben de furtuni pentru mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizarea de Cod galben de ploi si vant valabila pana luni dimineata, la ora 6. 00, pentru mai multe judete din tara.

Amenintare din partea ISIS! Mai multe tari din Asia de Sud-Est sunt vizate (VIDEO)

Gruparea terorista ISIS a amenintat autoritatile nusantara, termen care, pentru malaezieni, include Malaezia, Filipine, Brunei, Indonezia, Papua Noua Guinee si Timorul de Est, dar care, pentru.

Barbatii petrec mai multe ore la birou decat femeile

Barbatii lucreaza la birou mai multe ore decat femeile, iar femeile lucreaza mai multe ore in gospodarie. Conform statisticilor, barbatii lucreaza in medie cu 42 de minute mai mult decat femeile, scrie publicatia online McClatchyDC.

Mai multe puteri pentru presedintele Republicii Moldova? De ce? Si pentru cine?

Aflat pe final de mandat si crezand, probabil, ca face pe placul partenerilor euroatlantici, actualul presedinte al Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a spus ca i s-ar parea normal ca presedintele sa capete mai multe puteri. Cat timp s-a revenit la alegerea sa directa, de catre toti cetatenii, ar fi normal ca si puterile sale sa creasca.

FOTO. Accident in lant pe A2. Mai multe persoane au fost ranite. Circulatia este blocata

Mai multe persoane au fost ranite, duminica seara, intr-un accident rutier produs in zona localitatii Fetesti. Potrivit Centrului Infotrafic, este vorba despre un accident in lant in care au fost implicate cinci autovehicule.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )