Libnet.ro
UNICEF

05:30

Alimente care te fac mai frumoasa. Ce trebuie sa mananci pentru a avea parul, tenul si unghiile sanatoase

Adevărul Adevărul,
Alimente care te fac mai frumoasa. Ce trebuie sa mananci pentru a avea parul, tenul si unghiile sanatoase

Nu este gresit sa crezi ca secretul unui par stralucitor si al unghiilor ingrijite sta in salonul de infrumusetare, insa specialistii au ajuns la concluzia ca ceea ce mananci te poate face mai frumoasa! Iata ce alimente ar trebui sa incluzi in dieta ta zilnica ca sa fii sanatoasa si sa arati minunat. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Black Eyes Peas, cea mai frumoasa declaratie de dragoste pentru Cluj si pentru Romania: Cautam iubirea si am gasit-o aici

Trupa americana Black Eyed Peas a facut un adevarat spectacol pe Cluj Arena, in ultima seara de Untold. Rasplatiti de-a lungul timpului cu mai multe discuri de platina si cu nu mai putin de sase premii Grammy, will. am, Taboo si apl. de. ap au demonstrat ca formeaza o formatie de top, chiar si dupa plecarea solistei Fergie, iar inlocuitoarea celebrei cantarete s-a ridicat si ea la inaltime.

Masuri dure pentru cei care fac mizerie in oras

Politistii din Rovinari au gasit cum sa-i puna la punct pe tinerii care fac mizerie pe strada. Agentii i-au prins pe niste adolescenti in timp ce aruncau pe jos cojile de la seminte. in primul rand, i-au.

Bangladesh: Guvernul ia n calcul introducerea pedepsei capitale pentru cei care fac accidente rutiere soldate cu morti

Guvernul din Bangladesh va analiza luni un amendament ce propune introducerea pedepsei cu moartea in cazul accidentelor rutiere cauzatoare de decese, a declarat un oficial, in contextul in care zeci de mii de elevi si studenti protesteaza dupa ce doi adolescenti au fost calcati de un autobuz.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )