Libnet.ro
UNICEF

13:00

Alimentele care iti salveaza viata. Le ai deja in casa

Antena3 Antena3,
Alimentele care iti salveaza viata. Le ai deja in casa

Daca vrei sa previi problemele de sanatate, apeleaza la alimentele pe care le ai deja in casa, inainte de a lua medicamente. Iata ce trebuie sa consumi mai des. Galbenus de ou - Este plin de proteine, luteina si zeaxa. continuă pe Antena3

Scrisoarea emotionanta a unei mame care lupta pentru viata fetitei sale: Daca puteti si credeti in minuni, va imploram sa-i dam o sansa micutei balerine

O scrisoare emotionanta a unei mame, care lupta pentru viata fetitei sale, a aparut pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Romane. Femeia cere cu disperare ajutor pentru ca Raluca, fetita ei, sa poata trai.

Un menage a trois care iti face viata mai usoara (P)

O casa curata iti da nu numai certitudinea ca traiesti intr-un mediu in care te simti in siguranta, .

eMAG reduceri la masini de spalat vase: Top 3 oferte care iti fac viata mai usoara

EMAG reduceri la masini de spalat vase: Daca vreti sa scapati de neplacuta sarcina de a spala vasele, puteti apela la alternativa electrocasnica. Astazi, la magazinul online eMAG are loc campania de.

Cele doua retete care iti cresc imunitatea pe loc. Fac miracole pentru copii si adulti

Schimbarile bruste de temperatura iti afecteaza starea de sanatate. De aceea, vei incepe sa te imbolnavesti mai des si sa te lupti cu gripele si racelile. Inainte de a apela la medicamente, iti recomandam doua remedii ca.

Alimentele care nu expiraniciodata. Le poti pastra peste 100 de ani

Exista mai multealimente care isi pastreaza intacte proprietatile pe perioade mai mari de 100 de ani. Otetul de mere - Cand este ferit de razele directe ale soarelui, otetul de mere isi pastreaza.

Am trecut de perioada in care oamenii isi cumparau prima casa

Reporter: Cum a evoluat segmentul creditului ipotecar? Sergiu Oprescu: Din punctul meu de vedere, nevoia de credit ipotecar exista in continuare, insa nu doar pe segmentul Prima Casa, ci si pe produsele standard. Segmentul creditelor ipotecare vizate de Programul Prima Casa a fost extrem de important in perioada crizei, dar acum am depasit acel moment si suntem in perioada in care oamenii isi schimba locuinta, nu mai sunt doar in situatia de a-si cumpara pentru prima data o casa. Asadar, importanta acestui program guvernamental a scazut, iar eu ma astept ca produsele standard ale bancilor pe zona ipotecara sa devina din ce in ce mai competitive, sa concureze intre ele si cu Prima Casa, in acelasi timp.

Zodiile care isi SCHIMBA VIATA din aprilie

Pentru nativii a trei zodii astrele rezerva niste surprize de proportii incepand din luna aprilie. Lor li se va schimba viata, modul in care se raporteaza la lume, dar si felul in care se vad pe ei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )