Libnet.ro
UNICEF

12:45

Alimentele la care trebuie sa renuntam de urgenta! Fac foarte mult rau!

Antena3 Antena3,
Alimentele la care trebuie sa renuntam de urgenta! Fac foarte mult rau!

Piata mondiala a produselor cosmetice si de ingrijire a pielii valoreaza sute de miliarde de dolari. Insa si cele mai scumpe produse din domeniu au efect zero in privinta sanatatii pielii in cazul in care o persoana are. continuă pe Antena3

Citricele, branza de oaie si ouale sunt alimentele care s-au scumpit cel mai mult in septembrie

Citricele si alte fructe meridionale, branza de oaie si ouale sunt alimentele care s-au scumpit cel mai mult in luna septembrie a acestui an, fata de luna precedenta, in timp ce cartofii, fasolea boabe si alte fructe proaspete s-au ieftinit.

INS: Preturile de consum AU CRESCUT in septembrie 2019 fata de aceeasi perioada a anului trecut. Care sunt ALIMENTELE care s-au scumpit cel mai mult

Institutul National de Statistica INS) arata ca preturile de consum in luna septembrie 2019 comparativ cu luna septembrie 2018 au crescut cu 3,5%. Rata anuala calculata pe baza indicelui armonizat al.

OMS: Rata de transmitere a Ebola a scazut foarte mult

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat joi ca rata de transmitere a infectiei cu virusul Ebola a scazut foarte mult, insa pericolul nu a trecut inca, scrie Maediafax, citand Al Jazeera.

KLAUS IOHANNIS: Eu imi doresc foarte mult ca motiunea de maine din Parlament sa fie incununata de succes

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca isi doreste foarte mult ca motiunea de cenzura sa fie incununata de succes, iar acest guvern esuat, acest guvern in deruta sa plece acasa.

Teodorovici: Chiar daca sunt imbracat la costum, sa stiti ca imi place foarte mult pamantul Am prasit, stiu ce inseamna si munca de jos

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici a sustinut miercuri la Forumul agricultorilor ca ii place foarte mult tot ceea ce inseamna pamant romanesc si cunoaste munca aceea de jos, argumentand ca nu va iesi ultimul din sala intr-un clasament de prasit, transmite Agerpres.

ALERTA! UN NOU TEST pentru romanii care trebuie sa iSI SCHIMBE PERMISUL AUTO, dar si pentru cei care vor sa devina SOFERI

Vesti proaste pentru soferii din Romania care trebuie sa isi schimbe permisul, dar si pentru cei care vor sa obtina permisul auto! Un test in plus o sa va dea mari batai de cap.

Iohannis, catre liberali: PSD ramane un adversar puternic cu care trebuie sa ne luptam

Presedintele Klaus Iohannis, a declarat, vineri, la Adunarea Regionala a PNL Centru, care are loc la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )