Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alimentele minune care omoara coronavirusul. Oamenii de stiinta au facut descoperirea uluitoare

Playtech Playtech,
Alimentele minune care omoara coronavirusul. Oamenii de stiinta au facut descoperirea uluitoare

In timp ce noul coronavirus continua sa marsaluiasca pe tot globul, provocand noi cazuri si raspandind panica, o echipa de cercetatori canadieni isi indreapta speranta o molecula naturala , un flavonoid natural din plante. Alimentele minune care omoara coronavirusul Cercetarea este condusa de Dr. Michael Chretien, un om de stiinta de la Institutul de Cercetari . continuă pe Playtech

Alimentele daunatoare care te imbatranesc. Din pacate, multi oameni le consuma

O alimentatie sanatoasa este esentiala pentru memorie, dispozitie si concentrare, creierul foloseste mai mult de 20% din nevoile noastre calorice. Studiile de cercetare au descoperit ca procesele care se intampla in interiorul corpului nostru care duc la Alzheimer si alte forme de dementa incep cu ani inainte ca simptomele vizibile sa inceapa sa apara. Aceste .

Fructul minune care are beneficii nestiute. Ajuta inima, creierul si vederea

Strugurele este fructul minune care protejeaza inima, creierul si vederea. Este sezonul strugurilor astfel ca ar fi bine sa profitam de aceste bobite parfumate si zemoase cu beneficii incredibile, in care se regaseste un continut ridicat de antioxidanti si substante nutritive esentiale. Acesta este fructul minune care are beneficii nebanuite. Ajuta creierul, inima, precum si .

Fenomenul HUM. Misterul sunetelor ciudate care au speriat oamenii din lumea intreaga VIDEO

Fenomenul HUM i-a inspaimantat pe oamenii care au putut auzi zgomotele bizare in miezul noptii. Ce spune o persoana care a simtit pe pielea ei totul? Marturiile sale sunt de groaza. Fenomenul HUM: Oamenii sunt terifiati de zgomotele stranii auzite HUM este fenomenul misterios al unor sunete bizare care apar pe neasteptate, iar odata patrunse .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1925 seconds )