Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alimentele periculoase din supermarket. Cu cat gustul e mai bun, cu atat sunt mai nocive

Playtech Playtech,
Alimentele periculoase din supermarket. Cu cat gustul e mai bun, cu atat sunt mai nocive

Care sunt cele mai periculoase alimente din supermarket-uri? Sunt printre primele locuri in lista de cumparaturi a romanilor. Despre ce este vorba si de ce specialistii recomanda sa renunti rapid la ele? De ce alimente periculoase din supermarket trebuie sa te feresti? Capcanele sunt peste tot, daca ne gandim la un stil de viata sanatos . continuă pe Playtech

Cum faci acasa cel mai bun hummus cu avocado. Reteta speciala, totul e gata in doar 60 de minute

Bucatarii au descoperit ingredientele si masurile potrivite pentru o reteta perfecta de hummus cu avocado. Poate pentru unii suna putin ciudat, insa daca vei gusta acest preparat cu siguranta nu il vei mai uita. E gata in doar 60 de minute! Ce trebuie sa faci? Reteta pentru hummus cu avocado Inventiile sunt de departe de .

Cum faci cel mai bun cheesecake cu fructe de padure. Reteta simpla, fara coacere

Care e reteta perfecta pentru un cheesecake extraordinar? Pana si un copil poate face acest preparat. De ce ai nevoie si care e modul de preparare? Pasii sunt extrem de simpli si n-ai nevoie de multe ingrediente scumpe. Reteta pentru cheesecake cu fructe de padure Vrei sa faci o prajitura geniala dupa care invitatii tai .

Voce avizata din F1: Lewis Hamilton nu este cel mai bun pilot de pe grila Formulei 1, dar beneficiaza de un monopost fantastic

A castigat in 2020 al saptelea titlu mondial, performanta cu care l-a egalat pe legendarul Michael Schumacher. Cu toate acestea, exista voci in paddock care spun ca Lewis Hamilton nu este cel mai bun pilot existent in acest moment pe grila de start a Marelui Circ.

Descoperire socanta in cabanosul din magazine. Cat de periculos este, de fapt, pentru romani

O descoperire socanta a fost in cabanosul din magazine. Cat de periculos este, de fapt, pentru romani, cititi in articolul de mai jos. S-a aflat cat de periculosi sunt, de fapt, cabanosii din magazine. Ce substanta periculoasa contin Descoperire socanta in ceea ce priveste cabanosul din magazine. Acum s-a aflat cat de periculos este, de .

Ianis Hagi, weekend de vis cu Rangers: Romanul a devenit cel mai bun pasator din Scotia VIDEO

Dupa ce, la un moment dat, devenise o simpla rezerva sub comanda lui Steven Gerrard, acum, mijlocasul de 22 de ani e nelipsit din primul 11. Si, aproape de fiecare data, are o contributie concreta la victoriile echipei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )