Libnet.ro
UNICEF

19:45

Alimentul banal care te ajuta sa ai un somn linistit

Antena3 Antena3,
Alimentul banal care te ajuta sa ai un somn linistit

Nu mai este niciun secret ca cina influenteaza somnul. in functie de ora la care mananci, ce alimente consumi si cantitatea de hrana, poti avea un somn odihnitor sau nu. insa ceea ce probabil nu stiai. continuă pe Antena3

Remediu eficient impotriva stresului. Lucrul banal care te ajuta sa te relaxezi

Daca esti obosita, stresata sau nu poti adormi noaptea, terapiile cu flori de salcam te pot ajuta sa depasesti aceste stari, fara efecte secundare. Cu un miros imbietor, florile de salcam au darul sa.

DIETA. Mihaela Bilic si alimentul minune care te ajuta sa slabesti 30 de kilograme in sase luni

Mihaela Bilic, celebrul nutritionist din Romania, recomanda dieta omului sarac sau dieta pe baza de ciorba, in cadrul careia veti slabi 30 de kilograme, in sase luni. inainte sa va duceti.

O DEMISIE INDELUNG ASTEPTATA Darius Valcov nu mai este consilierul premierului Dancila

Darius Valcov a demisionat, ieri, din functia de consilier al premierului Viorica Dancila. Potrivit unor surse din interiorul PSD, prim-ministrul Viorica Dancila l-a chemat pe Valcov la o discutie in urma careia acesta din urma a demisionat. Decizia de ieri a venit dupa ce, joi, seful Guvernului si-a numit un nou consilier onorific pe probleme economice, reforma si fiscalitate, in persoana lui Remus Borza. Conform textului deciziei premierului publicata in Monitorul Oficial activitatea domnului Remus Adrian Borza este neremunerata.

Mircea Rednic nu mai este antrenorul echipei Dinamo Bucuresti

FC Dinamo Bucuresti si antrenorul principal Mircea Rednic au convenit astazi, pe cale amiabila, incetarea raporturilor contractuale dupa cea mai slaba clasare din istoria echipei din Stefan cel Mare, locul 9 in Liga 1 la finalul sezonului competitional 2018-2019.

Schimbare de ultima ora! Motivul pentru care Papa nu a mai ajuns la Bacau. Tot orasul era in sarbatoare

Papa Francisc trebuia sa aterizeze la Bacau, sambata dimineata, insa vremea rea i-a dat planurile peste cap. Programul Suveranului Pontif a fost modificat din cauza conditiilor meteo. in cele din urma, avionul in care se afla a aterizat la Targu Mures. Papa Francisc nu a mai ajuns la Bacau Chiar daca aeronava in care se [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )