Libnet.ro
UNICEF

22:45

Alin Oprea a primit vestea neasteptata de la tribunal. Anuntul care l-a lasat aproape fara cuvinte, ce reactie a avut

Playtech Playtech,
Alin Oprea a primit vestea neasteptata de la tribunal. Anuntul care l-a lasat aproape fara cuvinte, ce reactie a avut

Alin Oprea si fosta lui sotie, au devenit subiectul principal de presa, in ultima vreme. Divortul dintre cei doi nu a luat prin surprindere pe multa lume, dar a generat un adevarat scandal. Multe declaratii, versiuni ale povesii, relatate de Alin Oprea in urma cu doua luni. Toate astea au generat un adevarat tavalug si . continuă pe Playtech

Ce gest a facut Alin Oprea in scandalul divortului. Toata lumea credea altceva pana acum, dar cum a reactionat sotia

In urma cu doua luni, Alin Oprea, solistul trupei Talisman, iesea la televizor pentru a povesti varianta sa de adevar in ceea ce priveste divortul de sotia Larisa si incidentele care l-au inconjurat. Dupa ce a rupt lantul tacerii, a disparut din vizorul publicului. Situatia dintre cei doi nu s-a remediat nici astazi, iar detaliile .

Simona Halep a primit vestea cea mare. Ce se intampla la Australian Open

Simona Halep a reluat pregatirile pentru sezonul 2021, dupa ce a reusit sa scape de infectarea cu noul coronavirus. Se anunta un start de an destul de dificil pentru sport, in conditiile in care pandemia nu a fost inca invinsa. Jucatoarea de pe locul 2 mondial a declarat luna trecuta ca nu va merge la .

Primul presedinte impotriva vaccinului! Anuntul care a socat o tara intreaga

America Latina a devenit un epicentru al pandemiei coronavirusului in luna mai. La acest moment volumul de cazuri din Brazilia a crescut, pe masura ce numarul infectiilor cunoscute din Europa scadeau. Anuntul ca va veni un vaccin anti-covid a dat speranta sistemului medical brazilian, sufocat de numarul mare de cazuri. Cu toate astea Jair Bolsonaro, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )