Libnet.ro
UNICEF

23:30

Alina Arhire, eMAG: Am investit in ultimii doi ani peste 3 mil. euro in a-i motiva pe clienti sa comenteze pe site

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alina Arhire, eMAG: Am investit in ultimii doi ani peste 3 mil. euro in a-i motiva pe clienti sa comenteze pe site

EMAG, cel mai mare retailer online din Romania, a investit in ultimii doi peste trei milioane de euro in dezvoltarea de programe care sa ii motiveze pe clienti sa comenteze in dreptul produselor pe care le comanda si le utilizeaza, a spus Alina Arhire,. continuă pe Wall-Street Ro

Franta se asteapta la cea mai mica productie de vin din ultimii patru ani

Productia de vin a Frantei va atinge cel mai scazut nivel din ultimii patru ani dupa ce inghetul si grindina din primavara, combinate cu seceta din timpul verii, au afectat viile din mai multe regiuni, arata estimarile Ministerului francez al Agriculturii, relateaza Bloomberg.

Merkel se redreseaza in sondaje, dupa ce ajunsese la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani

Popularitatea cancelarului german, Angela Merkel, incepe sa se redreseaza, dupa ce ajunsese la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani.

Tariceanu ii cere lui Ciolos sa-i transmita cate persoane au fost interceptate ultimii trei ani si cat au costat investigatiile

Copresedntele ALDE Calin Popescu Tariceanu i-a transmis premierului Dacian Ciolos, in calitate de senator, o interpelare in care cere sa afle cate interceptari au avut loc in ultimii trei ani, cate au fost in baza unui mandat de siguranta nationala si cat au costat aceste investigatii.

Ordinul pentru impuscarea a 1.691 de animale salbatice a fost avizat NEGATIV de Academia Romana: Decizia, o premiera in ultimii 9 ani

Ministrul Mediului, Cristiana Pasca-Palmer, a anuntat marti seara, ca Academia Romana a dat un aviz negativ, pentru prima oara in ultimii noua ani, pentru studiul si proiectul deordinde.

Primul episod din serialul Westworld, cea mai buna audienta a unei premiere HBO din ultimii trei ani

Primul episod din Westworld, noul serial original produs de Home Box Office HBO), cu actorii Anthony Hopkins si Ed Harris in distributie, a fost cea mai urmarita premiera HBO din ultimii trei ani, cu un total de 3,3 milioane de telespectatori inregistrati in noaptea de duminica spre luni pe canalele difuzate prin cablu, dar si pe platformele digitale, informeaza site-ul variety. com, citat de News. ro.

George si Amal Clooney au aniversat doi ani de la casatorie. Cum au sarbatorit si ce spune actorul despre sotia sa: Nimeni nu a crezut ca o sa dureze!

Cuplul George si Amal Clooney a aniversat recent doi ani de casatorie, ocazie cu care actorul a povestit cum au sarbatorit acest moment si s-a declarat mandru de sotia sa, care se implica in cazuri umanitare riscante.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )