Libnet.ro
UNICEF

11:45

Alina Bica, data in URMARIRE GENERALA dupa ce a fost condamnata la inchisoare

B1 B1,
Alina Bica, data in URMARIRE GENERALA dupa ce a fost condamnata la inchisoare

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica, aflata in Costa Rica, a fost data in urmarire generala, miercuri, la o zi dupa ce a fost condamnata definitiv la 4 ani de inchisoare. Decizia a fost in data in dosarul in ca. continuă pe B1

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a fost data in urmarire generala

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a fost data in urmarire generala, miercuri, dupa ce a fost condamnata la patru ani de inchisoare cu executare pentru favorizarea faptuitorului. Fotografia acesteia si informatii despre motivul cautarii au fost postate pe site-ul Politiei Romane, alaturi de fotografiile altor peste 1. 100 de romani dati in urmarire.

Alina Bica a fost data oficial in urmarire generala

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, condamnata definitiv la 4 ani de inchisoare cu executare in dosarul in care era acuzata de favorizarea faptuitorului, a fost data oficial in urmarire generala de Politia.

Oficial in urmarire generala de Politia Romana

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, condamnata definitiv la 4 ani de inchisoare cu executare in dosarul in care era acuzata de favorizarea faptuitorului, a fost data oficial in urmarire generala de Politia Romana, care a postat pe site o fotografie a acesteia, relateaza Agerpres.

Alina Bica reactioneaza dupa anuntul ca va fi data data in urmarire internationala

Din Costa Rica, Alina Bica reactioneaza dupa anuntul ca va fi data data in urmarire internationala la fel ca prietena ei, Elena Udrea. Fosta sefa de la DIICOT a declarat pentru un post de televiziune ca.

Alina Bica, condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare. A fost achitata, in schimb, in dosarul de luare de mita. Videanu a fost achitat. Fost sef ANAF - 5 ani de inchisoare

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis sa o condamne pe Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, la 4 ani de inchisoare cu executare. Sentinta este definitiva. Decizia este in data in dosarul.

Alina Bica se dezlantuie dupa ce a primit 4 ani cu executare: E mai bine decat am sperat, la ce mi-au facut

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a fost condamnata definitiv, marti, de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie, la 4 ani de inchisoare cu executare in dosarul in care era acuzata de favorizarea f.

EXPLOZIV! Alina Bica, PRIMA REACTIE dupa ce a primit 4 ani cu executare

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a fost condamnata definitiv, marti, de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie, la 4 ani de inchisoare cu executare in dosarul in care era acuzata de favorizarea f.

Alina Bica, condamnata definitiv la 4 ani de nchisoare. Adriean Videanu, achitat / Fosta sefa DIICOT a fost n schimb achitata n dosarul Bica-Simu-Pop

Instanta suprema a decis sa mentina decizia judecatorilor pe fond si sa o condamne pe Alina Bica la 4 ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este cercetat si Adriean Videanu. Fostul ministru a fost achitat. Decizia e definitiva. Tot marti, instanta suprema a decis achitarea Alinei Bica in dosarul privindu-l pe afaceristul Horia Simu, in care fosta sefa DIICOT fusese condamnata in prima instanta la trei ani si sase luni cu executare pentru favorizarea faptuitorului. Si aceasta decizie este definitiva.

UPDATE Alina Bica a fost condamnata la 4 ani de nchisoare / Adriean Videanu, achitat / Bica, achitata ntr-un al doilea dosar

Instanta suprema a decis sa mentina decizia judecatorilor pe fond si sa o condamne pe Alina Bica la 4 ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este cercetat si Adriean Videanu, anunta Mediafax. Fostul ministru a fost achitat. Decizia e definitiva.

Alina Bica si Adriean Videanu ar putea afla decizia definitiva in cazul de coruptie

Alina Bica si fostul ministru al Economiei Adriean Videanu ar putea afla, marti, decizia definitiva in dosarul in care Bica a fost condamnata deja la patru ani de inchisoare cu executare iar fostul demnitar.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )