Libnet.ro
UNICEF

14:15

Alina BICA, declaratii SOCANTE despre COLDEA: Poate fi acuzat de infractiuni pentru care ar putea lua iNCHISOARE PE VIATA (VIDEO)

B1 B1,
Alina BICA, declaratii SOCANTE despre COLDEA: Poate fi acuzat de infractiuni pentru care ar putea lua iNCHISOARE PE VIATA (VIDEO)

Fostul procuror sef al DIICOT, Alina Bica, a vorbit luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician despre noile dezvaluiri facute de Sebastian Ghita despre Florian Coldea. Bica sustine. continuă pe B1

ALINA BICA: Cred ca FLORIAN COLDEA are implicare in operatiunea de FILAJ de la PARIS

Fosta sefa DIICOT Alina Bica s-a declarat rezervata in ceea ce priveste rezultatele anchetei in cazul lui Florian Coldea, precizand ca nu crede ca se va intampla ceva.

Alina BICA i-a urat lui Florian COLDEA sa treaca pe la PUSCARIE. Ce a avut de spus despre KOVESI

Alina Bica i-a urat lui Florian Coldea, recent suspendat din functia de prim-adjunct al directorului SRI, sa treaca pe la puscarie. ii urez succes domnului Coldea. Sa vad cum scapa din asta.

Alina Bica: Traian Basescu m-a convins sa nu imi dau demisia. Dupa noiembrie 2014, peste Coldea si Kovesi nu mai era nimeni in Romania (VIDEO)

Alina Bica a lansat mai multe acuzatii in direct pentru B1TV in legatura cu relatia dintre Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi despre care a afirmat ca impreuna controleaza Romania.

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, este rezervata cu privire la anchetarea fostului prim-adjunct SRI, Florian Coldea: La cat de influenti sunt, nu se va intampla ceva. E o perdea de fum

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, sustine ca este rezervata cu privire la rezultatele anchetei in cazul lui Florian Coldea si spune, intr-o declaratie pentru Mediafax, ca vede totul ca o perdea de fum, pentru a scoate SRI din scandal, afirmand ca il vede pe Coldea implicat in filajul sau la Paris.

Alina Bica: Ovidiu Tender a fost protejat de Florian Coldea. Cei doi se aflau intr-o relatie profesionala (VIDEO)

Fostul procuror-sef al DIICOT, Alina Bica, a facut dezvaluiri grave in direct pentru B1TV in legatura cu un dosar pe care l-a instrumentat in trecut, dosarul RAFO, in care a fost vizat si om.

Declaratii SOCANTE ale unui reprezentant al Bisericii Catolice: in zece ani vom fi cu totii MUSULMANI din cauza PROSTIEI noastre

Declaratii uluitoare din partea unei figuri importante a Bisericii Catolice. Arhiepiscopul italian, monseniorul Carlo Liberati, avertizeaza ca in curand tara sa va fi una musulmana, din cauza.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )