Libnet.ro
UNICEF

23:15

Alina Ceusan a luat foc! S-a certat violent: Va mananc pe toate

Playtech Playtech,
Alina Ceusan a luat foc! S-a certat violent: Va mananc pe toate

Alina Ceusan, una din cele mai importante influencere din Romania, a nascut zilele trecute. Frumoasa blonda a decis sa imparta cu fanii pe instagram momentele de dupa nastere. Numai ca lucrurile nu au fost asa cum Alina si-ar fi dorit. Alina Ceusan a luat foc Alina Ceusan, fosta concurenta de la Asia Express, a devenit . continuă pe Playtech

Alina Ceusan, despre chinurile nasterii! Ce dureri crunte a indurat: Am vomitat. Doare tare

Alina Ceusan a nascut un baietel si a povestit despre chinurile nasterii. Fosta concurenta de la Asia Express a vorbit despre tot ce a indurat pentru a-l aduce pe lume pe Rock. Alina Ceusan, marturii despre momentul nasterii in varsta de 28 de ani, Alina Ceusan a devenit, pentru prima oara mama. Celebra vloggerita a .

Alina Ceusan a nascut. Primele imagini cu vedeta si cu bebelusul

Alina Ceusan a adus pe lume un baietel perfect sanatos! Cunoscuta vedeta a nascut azi, 15 septembrie, prin cezariana. Cu toate ca-si dorea sa nasca natural, medicii au decis altceva. Cum arata acum fericita mamica si care este primul mesaj? Alina Ceusan a nascut! Mesajul de la cald al proaspetei mamici Cunoscuta bloggerita este in .

A nascut Alina Ceusan. 12 ore de travaliu!

A nascut Alina Ceusan. Noaptea trecuta, vedeta a adus pe lume un baietel perfect sanatos, dupa nu mai putin de 12 ore de travaliu. Desi isi dorea sa nasca natural, fiul ei a venit pana la urma pe lume in urma unei operatii de cezariana.

Alina Ceusan a nascut un baietel. Primele imagini cu bebelusul (FOTO)

Frumoasa Alina Ceusan a nascut, marti dimineata,un baietel perfect sanatos, care a primit numele de Tisha. Vedeta a anuntat ca este insarcinata inca din luna februarie, iar de atunci a postat pe.

VIDEO Un TIR a luat foc pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Vehiculul ar fi fost incarcat cu ulei

Un TIR a luat foc, joi seara, pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, in apropierea kilometrului 94 pe sensul de mers spre Capitala. Din primele informatii, autocamionul ar fi transportat ulei.

Scandal urias la Dinamo. Jucatorii au luat foc cand au aflat: ce s-a intamplat in Stefan cel Mare

Este scandal urias la clubul de fotbal Dinamo. Jucatorii nu-si mai primesc salariile de doua luni si sunt dusi cu vorba de Pablo Cortacero, noul actionar majoritar al echipei. Tensiuni mari la Dinamo. Fotbalisii nu au mai putut suporta si au rabufnit. Ce le-a facut investitorul Pablo Cortacero Dinamo nu castigat nicun meci in primele .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,265 seconds )