Libnet.ro
UNICEF

06:45

Alina Gorghiu acuza PSD ca face campanie electorala pe tacute

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu acuza PSD ca face campanie electorala pe tacute

Alina Gorghiu acuza PSD, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca impune un ritm scazut al campaniei electorale, in comparatie cu PNL, care vrea sa vorbeasca despre programe de. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu, atac la adresa sefului PSD, dupa declaratiile presedintelui Iohannis: Nu stiu ce mai cauta Dragnea in Parlament

Presedintele PNL Alina Gorghiu considera ca seful PSD Liviu Dragnea nu ar avea ce sa caute in Parlament.

Alina Gorghiu, atac dur la adresa PSD: O sa ajunga probabil sa desemneze un premier din randul 7 de la geam (VIDEO)

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a comentat marti intr-o declaratie pentru jurnalistii prezenti la Palatul Parlamentului declaratia presedintelui Klaus Iohannis conform careia nu va nominaliza un premier ca.

Alina Gorghiu: Nu stiu ce mai cauta domnul Dragnea in Parlamentul Romaniei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu ar avea ce cauta in Parlament, fiind o persoana condamnata, a declarat marti liderul liberalilor, Alina Gorghiu. Am senzatia, cateodata, ca declaratiile.

Ce se intampla in Polonia ne rascoleste in cele mai ascunse cotloane ale sufletului. Alina Gorghiu reactioneaza in urma protestelor polonezilor de interzicere a avortului (FOTO)

Alina Gorghiu nu a ramas indiferenta la protestul polonezilor cu privire la interzicerea avortului. Noua presedinta a PNL a reactionat pe pagina sa de Facebook, spunand ca fiecare generatie are dreptul.

Alina Gorghiu, despre propunerea liberalilor pentru functia de premier: Mingea este in terenul lui Dacian Ciolos

Presedintele liberal Alina Gorghiu a declarat, marti, ca, potrivit unor cercetari sociologice comandate de partid, electoratul vede o foarte mare compatibilitate intre PNL si Dacian Ciolos,.

Alina Gorghiu se teme ca prezenta la vot la alegerile parlamentare va fi catastrofala, sub 30 la suta

Alina Gorghiu, copresedintele unic al PNL, sustine ca prezenta la vot, la alegerile parlamentare, va fi de circa 28 - 30 la suta, ceea ce inseamna o prezenta catastrofala.

Conducerea liberala se reuneste, marti, in prima sedinta sub presedintele unic Alina Gorghiu

Biroul Politic National al PNL se va reuni marti in prima sedinta de la desemnarea Alinei Gorghiu ca presedinte unic al formatiunii, transmite Agerpres. Liberalii au decis sambata ca Alina Gorghiu sa fie presedinte unic al PNL, dupa demisia lui Vasile Blaga din functia de copresedinte al partidului.

Klaus Iohannis: Mi-ar placea sa avem o campanie electorala curata. Politicienii sa se pregateasca pentru o campanie fara mizerii si centrata pe probleme care trebuie rezolvate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca isi doreste ca in acest an sa existe o campanie electorala curata, in care politicienii sa fie preocupati de problemele importante ale.

Klaus Iohannis: Indemn politicienii sa se pregateasca pentru o campanie electorala fara mizerii

Klaus Iohannis indeamna politicienii si partidele politice sa se pregateasca pentru o campanie electorala curata, fara mizerii, el spunand ca in Romania au existat de foarte multe ori campanii murdare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2308 seconds )