Libnet.ro
UNICEF

16:15

ALINA GORGHIU, LA ADRESA PSD: Nu suntem la fel de penibili ca sa ne picam propriul Cabinet

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALINA GORGHIU, LA ADRESA PSD: Nu suntem la fel de penibili ca sa ne picam propriul Cabinet

Senatoarea PNL, Alina Gorghiu, a precizat ca liberarii nu vor sustine motiunea de cenzura a Opozitiei. Ea precizeaza ca acest demers va avea un singur perdant in orice scenariu si anume PSD. continuă pe Ziarul Bursa

ALINA GORGHIU, LA ADRESA PSD: and Nu suntem la fel de penibili ca sa ne picam propriul Cabinet and

Senatoarea PNL, Alina Gorghiu, a precizat ca liberarii nu vor sustine motiunea de cenzura a Opozitiei. Ea precizeaza ca acest demers va avea un singur perdant in orice scenariu si anume PSD.

Alina Gorghiu: Nu suntem la fel de penibili ca cei din PSD, sa ne picam propriul Cabinet. in orice scenariu, PSD este singurul perdant al motiunii de cenzura

Senatoarea PNL Alina Gorghiu da asigurari ca liberalii nu isi vor da jos propriul guvern prin votarea motiunii de cenzura. Aceasta a sustinut, la RFI, ca PSD va fi singurul perdant in orice scenariu legat de.

Alina Gorghiu: Nu suntem la fel de penibili ca cei din PSD, sa ne picam propriul Cabinet

Motiunea de cenzura a Opozitiei va avea un singur perdant in orice scenariu si anume PSD, declara la RFI senatoarea PNL Alina Gorghiu. Ea precizeaza ca liberalii nu vor sprijini demersul social-democratilor.

Eugen Teodorovici, critic la adresa PSD

Eugen Teodorovici, fost ministru de finante si fost presedinte executiv al PSD, nu ezita sa critice deciziile actualei conduceri a partidului. Referindu-se la motiunea de cenzura care urmeaza sa fie depusa, el a afirmat ca nu este impotriva ei, dar documentul trebuie justificat foarte bine pentru a-l semna. Teodorovici a criticat si decizia PSD de convocare a unei sesiuni extraordinare a parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )