Libnet.ro
UNICEF

21:00

Alina Gorghiu, despre Holocaust: Trebuie sa nu uitam lectiile istoriei

România Liberă România Liberă,
Alina Gorghiu, despre Holocaust: Trebuie sa nu uitam lectiile istoriei

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a scris pe contul sau de Facebook un mesaj in care aminteste ca ziua de 9 octombrie este o zi de trista aducere aminte atat pentru istoria romanilor, cat pentru istoria Holocaustului. Foarte multi oameni nevinovati au platit un pret scump si complet nedrept pentru de a fi evrei sau romi. continuă pe România Liberă

Victor Ponta spune ca si Alina Gorghiu a avut contracte cu institutii de stat, precum AVAS si BTT, gasite de corpul de control al fostului premier Emil Boc /La toate selectiile de oferte era doamna Gorghiu cu domnul Sova, de obicei castiga doamna Gorghiu

Victor Ponta a declarat luni seara la B1 TV ca nu intelege de ce Alina Gorghiu ii acuza pe alti politicieni ca au incheiat contracte cu statul in conditiile si care si ea este in aceeasi situatie.

Ponta sustine ca Alina Gorghiu a incheiat contracte cu mai multe institutii ale statului

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la postul de televiziune B1 Tv, ca Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a avut contracte si cu alte institutii: cu AVAS, cu BTT si ca nu intelege daca liberalii au o strategie sau nu si nici de ce Alina Gorghiu ii acuza pe alti politicieni ca au incheiat contracte cu statul.

Alina Gorghiu, atac la Ponta: Cifrele necosmetizate arata ESECUL guvernarii in toate domeniile

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, intr-o postare de miercuri de pe contul sau de Facebook sustine ca actuala guvernare este o caroserie ruginita si ca cifrele necosmetizate arata esecul Executivului condus de Victor Ponta in toate domeniile.

Alina Gorghiu: Vom face Opozitie la baioneta; lucram intens la gasirea resurselor umane pentru o viitoare administratie

Peste 80% dintre promisiunile electorale ale premierului Victor Ponta nu au fost onorate, declara la RFI co-presedintele PNL, Alina Gorghiu. Ea spune ca liberalii lucreaza intens la gasirea resurselor umane pentru o viitoare administratie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )