Libnet.ro
UNICEF

23:45

Alina Gorghiu, despre pensiile speciale: Acest proiect de lege nu era oportun acum. Parlamentarii nu sunt o prioritate. Trebuie respectat principiul contributivitatii (VIDEO)

B1 B1,
Alina Gorghiu, despre pensiile speciale: Acest proiect de lege nu era oportun acum. Parlamentarii nu sunt o prioritate. Trebuie respectat principiul contributivitatii (VIDEO)

Alina Gorghiu, a vorbit despre votul favorabil dat de parlamentari pentru pensiile speicale. Copresedinta PNL spune ca acest proiect de lege nu era oportun in acest moment si subliniaza faptul ca nu vrem sa. continuă pe B1

Alina Gorghiu, despre pensiile speciale: Cand Parlamentul dezbate legi controversate, premierul si presedintii Camerelor lipsesc strategic

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu a scris, pe pagina personala de Facebook, despre pensiile speciale ale parlamentarilor, lege inoportuna, fara nicio legatura cu agenda cetatenilor, fara legatura cu.

Alina Gorghiu, despre pensiile speciale: Parlamentarii nu sunt o prioritate in acest moment

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat dupa ce parlamentarii au aprobat pensiile speciale, ca proiectul de lege nu era oportun in acest moment si a avertizat impotriva populismului.

Cristiana Anghel, despre pensiile speciale: E normal ca parlamentarii sa primeasca o recompensare a meritelor lor (VIDEO)

Senatoarea Cristiana Anghel a vorbit in Parlament despre pensiile speciale deputatilor si senatorilor. Anghel spune ca parlamentarii traiesc din ce le da cetateanul si spune ca e normal sa primeasca o.

Alina Gorghiu, despre operatia premierului: Sanatate si ligamente intregi! N-as pune plecarea pe seama niciunei strategii (VIDEO)

Alina Gorghiu a vorbit dupa votul parlamentarilor cu privire la pensiile speciale si despre numele sau implicat in dosarul lui Mihail Vlasov, Gorghiu spune ca sunt in calitate de martor intr-un dosar, ma.

Calin Popescu Tariceanu, despre pensiile speciale: N-as avea un argument cu care sa pot iesi in spatiul public, dar exista ideea de a avea in vedere o pensie care sa tina cont de constrangerile din mandat (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre numele sau care apare in interceptarile din dosarul lui Mihail Vlasov, alaturi de cel a copresedintelui PNL, Alina Gorghiu, care a fost chemata la audieri in calitate de.

Susoteli intre Vasile Blaga si Alina Gorghiu despre Klaus Iohannis, surprinse de microfoane: Am concretizat mai multe cu tine decat cu el (VIDEO)

Nicio barfa buna nu mai poti spune fara sa te surprinda microfoanele. Susoteli care il vizau pe Klaus Iohannis au fost captate de microfoane chiar intre Vasile Blaga si Alina Gorghiu, informeaza B1 TV.

Alina Gorghiu, despre prezenta lui Victor Ponta la Baku: Simte nevoia sa compromita Romania si imaginea ei externa

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine ca prezenta premierului Victor Ponta la Baku, la deschiderea Jocurile Europene, trece de nivelul de imprudenta, de indecenta politica, iar acesta simte nevoia sa compromita Romania si imaginea Romaniei la nivel extern, transmite Mediafax.

Vicepresedintele Federatiei Pensionarilor, Viorel Copil, despre pensiile speciale: Este furt din buzunarul cetatenilor. Este o mizerie faptul ca s-a aprobat asa ceva (VIDEO)

Vicepresedintele Federatiei Pensionarilor, Viorel Copil, a afirmat ca pensiile speciale pentru parlamentari este un furt din buzunarul cetatenilor, pentru ca orice salariat din lume trebuie sa contribuie pentru.

Monica Macovei, despre pensiile speciale: Clasa politica actuala este unita atunci cand isi apara propriile interese. Ponta, vei da socoteala, chiar daca ai fugit ca in martea neagra din 2013!

Monica Macovei a scris pe pagina personala de Facebook despre marirea pensiilor senatorilor si deputatilor, proiect votat mati in Parlament, spunand ca aceaste pensii nu merita marite. Senatorii si deputatii.

Parlamentarii si-au votat pensiile SPECIALE. PNL ar putea ataca legea la Curtea Constitutionala

45 - PNL ar putea ataca legea la Curtea Constitutionala. Vom analiza sa vedem daca putem face acest demers, a declarat copresedintele PNL, Alina Gorghiu, imediat dupa ce parlamentarii si-au votat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )