Libnet.ro
UNICEF

17:31

Alina Gorghiu: Domnul Predoiu este, in orice secunda, un premier mai bun decat Victor Ponta

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu: Domnul Predoiu este, in orice secunda, un premier mai bun decat Victor Ponta

Catalin Predoiu este, in orice secunda, un premier mai bun decat Victor Ponta, a declarat Alina Gorghiu in emisiunea Subiectiv. Este un om care are sprijinul unui partid mare, a mai pus copresedintele PNL. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu: Domnul Emil Boc este unul dintre membrii PNL, nu tin minte sa-si fi dat demisia din partid

Domnul Emil Boc este unul din membrii PNL, nu tin minte sa-si fi dat demisia din partid. ) Vom vedea ce decide viitorul despre domnia sa, a declarat Alina Gorghiu, invitata in emisiunea Subiectiv de la.

Vasile Blaga a implinit 59 de ani. Alina Gorghiu: ii doresc la multi ani colegului si prietenului meu politic. Experienta si energia lui vor ajuta in continuare noul PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a transmis un mesaj colegului sau de partid, copresedintele PNL Vasile Blaga, cu ocazia zile sale de nastere. Gorghiu a spus ca este convinsa ca experienta si energia lui.

Alina Gorghiu: PNL vrea consultari pe teme economice. Este necesar ca toti oamenii politici sa ofere un alt tip de discurs si o alta maniera de actiune (VIDEO)

Alina Gorghiu a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa ca PNL doreste consultari cu toate partidele pe Codul Fiscal, dar si teme economice, pentru a actiona astfel in interesul Romaniei, informeaza.

Alina Gorghiu: PSD va trebui sa renunte la Victor Ponta

In acest moment, Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru ca Liviu Dragnea se intampla ca nu si-a facut toate jocurile in interiorul PSD, a declarat Alina Gorghiu in emisiunea Subiectiv. Nu are.

Alina Gorghiu: Vasile Blaga a reusit sa-mi castige respectul

Vasile Blaga este un om foarte organizat, care a reusit sa-mi castige respectul, a declarat copresedintele PNL, Alina Gorghiu in cadrul unui interviu acordat in emisiunea Subiectiv. Reusim sa ne completam.

Ce spune Alina Gorghiu despre ruperea USL

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marti seara, ca atat Victor Ponta cat si Crin Antonescu au avut de pierdut in urma ruperii USL.

Alina Gorghiu, la Subiectiv: Un Cod fiscal, ca sa poata deveni realitate, trebuie sa fie sustenabil

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a fost invitata, marti seara, la emisiunea Subiectiv, pentru a discuta pe marginea celor mai importate subiecte politice si economice ale momentului. Iata cele mai importante.

Alina Gorghiu: PNL are ca obiectiv strategic sustinerea clasei de mijloc in agricultura

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat in fata liberalilor din Ialomita ca partidul are ca obiectiv strategic sustinerea clasei de mijloc in agricultura. Deasemenea, Gorghiu a subliniat faptul ca PNL con.

UDMR spune da PNL. Kelemen: Salut initiativa liberalilor privind dialogul pe tema Codului Fiscal. Am stabilit cu Alina Gorghiu ca dupa 15 august ne vom intalni si vom discuta

Kelemen Hunor a declarat ca UDMR-istii sunt interesati de propunerea PNL privind dialogul pe tema Codului Fiscal. Seful magaiarilor este de parere ca orice dialog intre putere si opozitie este binevenit. Am.

Alina Gorghiu: PNL nu va mai face aliante politice. Numeroasele diferente care exista intre noi si PSD vor fi judecate de electorat (VIDEO)

Alina Goghiu a precizat luni, in cadrul unei conferinte de presa ca PNL nu va mai face aliante politice, informeaza B1 TV. PNL nu va mai face aliante politice. Numeroasele diferente care exista intre noi si .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )