Libnet.ro
UNICEF

07:00

Alina Gorghiu, dupa ce Dorin Chirtoaca a castigat un nou mandat de primar al Chisinaului: Este o victorie foarte importanta pentru parcursul european al Republicii Moldova

B1 B1,
Alina Gorghiu, dupa ce Dorin Chirtoaca a castigat un nou mandat de primar al Chisinaului: Este o victorie foarte importanta pentru parcursul european al Republicii Moldova

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a transmis luni, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca realegerea lui Dorin Chirtoaca in functia de primar al Chisinaului reprezinta o victorie pentru parcursul european . continuă pe B1

Pro-europeanul Dorin Chirtoaca castiga al treilea mandat de primar al Chisinaului

Primarul in functie Dorin Chirtoaca a castigat un nou mandat de primar al Chisinaului, cel de-al treilea, invingand-o, duminica, in turul al doilea al alegerilor locale, pe contracandidata sa pro-rusa, Zinaida Greceanii, arata rezultatele date publicitatii dupa prelucrarea in proportie de 100% a proceselor verbale, anunta Unimedia. Chirtoaca Partidul Liberal) a castigat cu 53,54%, fata de 46,46%, cat a obtinut candidata Partidului Socialistilor, Zinaida Greceanii. Politician pro-european, Dorin Chirtoaca este primar al Chisinaului din anul 2007 si se afla in fata celui de-al treilea mandat.

Rezultate partiale: Dorin Chirtoaca a CASTIGAT alegerile pentru Primaria Chisinaului

Candidatul liberal Dorin Chirtoaca a castigat, duminica, alegerile pentru Primaria Chisinaului, cu 50,57% din voturi, potrivit rezultatelor dupa numararea a 60,06% din procesele verbale.

Dorin Chirtoaca a castigat alegerile pentru Primaria Chisinaului - rezultate partiale

Candidatul liberal Dorin Chirtoaca a castigat duminica alegerile pentru Primaria Chisinaului, cu 50,57% din voturi, invingand-o pe candidata socialista Zinaida Greceanii, care a obtinut 49,43%, potrivit.

Ce a decis Dorin Chirtoaca la prima sedinta din mandatul al treilea. Chisinauieni, ma mandresc cu voi!

Primarul municipiului Chisinau, Dorin Chirtoaca, cel care a castigat duminica al treilea mandat la primaria Capitalei, se arata dispus sa colaboreze cu toate fractiunile care vor constitui noul Consiliu Municipal Chisinau.

ALEGERI in Republica Moldova: Dorin Chirtoaca, ales primar al Chisinaului pentru al treilea mandat

Dupa procesarea a 100% din procesele verbale, candidatul liberal, Dorin Chirtoaca, a obtinut cel de-al treilea mandat de primar al Chisinaului, intrunind circa 53,54% din voturi, in timp ce candidatul propus de.

Reactia lui Dorin Chirtoaca, dupa ce a fost reales in functia de primar al Chisinaului

Dorin Chirtoaca a castigat pentru a treia oara primaria Chisinaului, dupa o competitie stransa cu Zinaida Greceaniii.

Dorin Chirtoaca, candidatul PL, a fost ales primar al Chisinaului

Dorin Chirtoaca, candidatul Partidului Liberal, a obtinut ieri al treilea mandat de primar al Chisinpului, obtinand 53,54% din voturi, in timp ce contracandidata sa din PSRM, Zinaida Grecianii, a strans 46,46% din sufragii, informeaza Moldpres.

Multumirile lui Dorin Chirtoaca si mesajul pentru Zinaida Greceanii

Liberalul Dorin Chirtoaca a multumit alegatorilor care l-au confirmat in functie pentru a-l treilea mandat in fruntea primariei Chisinaului. El a avut si un mesaj pentru contracandidatul sau, socialista Zinaida Greceanii.

Dorin Chirtoaca a fost reales primar al Chisinaului cu 53,54% din voturi

Liberalul Dorin Chirtoaca a castigat turul doi al alegerilor pentru Primaria Chisinaului, cu 53,54% din voturi, informeaza B1 TV. El a invins-o pe candidata socialista Zinaida Greceanii, care a obtinut 46,46%,.

Ce spune Dorin Chirtoaca despre noua coalitie de guvernare din Moldova

Prim-vicepresedintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoaca, a declarat ca negocierile pentru formarea unei eventuale noi coalitii de guvernare trebuie sa fie echitabile, nu ca la piata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )