Libnet.ro
UNICEF

01:06

Alina Gorghiu: Exclud varianta unui guvern de uniune nationala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alina Gorghiu: Exclud varianta unui guvern de uniune nationala

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat astazi ca exclude posibilitatea crearii unui guvern de uniune nationala, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Alina Gorghiu, despre crearea unui guvern de uniune nationala: Nu s-a pus problema de asa ceva, exclud o asemenea varianta

Copresedintele PNL Alina Gorghiu declarat vineri ca exclude varianta crearii unui guvern de uniune nationala, informeaza Agerpres. Nu s-a pus problema de asa ceva, exclud o asemenea varianta guvern de uniune.

Opozitia exclude formarea unui Guvern de uniune nationala: Izolarea lui Ponta a creat mediul propice pentru consultari

Liberalii exclud varianta crearii unui Guvern de Uniune Nationala care sa aduca impreuna dreapta si stanga. Liderii PNL cred ca marginalizarea premierului Victor Ponta a creat un context propice pentru consultari intre Putere si Opozitie.

PNL nu sustine ideea unui guvern de uniune nationala

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a explicat, vineri, ca nu sustine ideea unui guvern de uniune nationala. Gorghiu a fost intrebata de jurnalisti daca urmatorul pas al opozitiei ar putea fi formarea unu.

Alina Gorghiu ar vrea ca o femeie sa fie presedinte de Consiliu Judetean

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a declarat ca este nevoie de fete noi in politica si ca i-ar placea ca presedintele unui Consiliu Judetean sa fie femeie dupa alegerile de anul viito .

De ce s-a suparat Alina Gorghiu la tabara de vara a PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu pare sa se fi suparat la la tabara de vara a partidului, care se afla la mare. Alina Gorghiu a parut usor invidioasa pe Vasile Blaga, fiindca acesta s-a bucurat de mai.

Alina Gorghiu: Probabil ca Victor Ponta se lauda cu acuzatiile de coruptie in fata prietenilor, precum rapperii americani

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a scris, vineri, pe pagina de Facebook, ca a incercat sa ignore tentativele de victimizare ale premierului Victor Ponta si ca s-a asteptat la o minima decenta din partea acestuia.

Alina Gorghiu, la 8 luni in fruntea PNL: Ma consider un presedinte de partid corect, nici dur, dar nici usor de influentat. Am o crestere constanta, sanatoasa in sondajele de opinie. Nu ma intereseaza notorietatea rapida si cu orice pret

Cea mai tanara sefa de partid din Romania, Alina Gorghiu, a vorbit despre provocarile functiei pe care o ocupa, la 8 luni de la preluarea sefiei PNL. Aceasta spune ca nu este interesata sa obtina.

Alina Gorghiu: S-a terminat cu vrajeala. Va trebui sa venim cu niste mesaje autentice, sa terminam cu populismul, cu demagogia (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat vineri, in deschiderea Scolii Politice a Tineretului National Liberal, desfasurata la Eforie Nord, ca politicienii trebuie sa renunte la declaratiile demagocice si.

Alina Gorghiu: Parlamentul este singura institutie nereformata de douazeci de ani

PNL lucreaza la un proiect de reformare a Parlamentului, care va fi discutat cu partidele, a declarat, joi, co-presedintele PNL Alina Gorghiu, sustinand ca actuala imagine a Legislativului este jalnica.

Alina Gorghiu: Codul Fiscal este un rezultat al unor consultari facute la initiativa PNL si care au dat roade. Se mentine un echilibru intre responsabilitatea politica si relaxarea fiscala (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat joi, dupa ce Codul Fiscal a fost votat in Camera Deputatilor ca noul Cod este rezultatul consultarilor initiate de liberali si ca acesta reprezinta un echilibru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )