Libnet.ro
UNICEF

20:30

Alina Gorghiu: Am inceput discutii pentru formarea majoritatii

Hotnews Hotnews,
 Alina Gorghiu: Am inceput discutii pentru formarea majoritatii

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat miercuri ca discutiile privind sustinerea motiunii de cenzura anuntata de liberali au inceput, dar ca acestea nu vizeaza negocieri contra functii, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Alina Gorghiu: Am inceput discutii pentru formarea majoritatii. Singura negociere care se poarta este aceea de a sustine o motiune de cenzura

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat miercuri ca au inceput discutiile privind sustinerea motiunii de cenzura initiata de liberali, dar ca acestea nu vizeaza negocieri contra functii, informeaza.

Alina Gorghiu: PNL nu va primi parlamentari de la alte partide

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marti, ca partidul sau nu va primi parlamentari de la alte partide, relateaza Evenimentul Zilei. Discutii am si eu, au si colegii mei, nu doar cu domnul Geoana,.

Victor Ponta ii invita pe Vasile Blaga si Alina Gorghiu la discutii pe cinci teme: legislatia financiara, Constitutie, sistemul electoral, masterplanul pe Transport si legile sigurantei

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a cerut, luni, in Biroul Permanent National, mandat pentru a-i invita la dialog pe copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, asupra a cinci teme, precum legislatia financiara, revizuirea Constitutiei, sistemul electoral, masterplanul pe Transport si legile sigurantei, transmite Mediafax.

Alina Gorghiu: PNL pregateste intrarea la guvernare. Guvernul e subred, trebuie sa plece

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marti, intr-un interviu acordat Ziare. com, ca liberalii au inceput discutiile cu parlamentarii din alte partide pentru sustinerea motiunii de cenzura impotriva.

Alina Gorghiu: Ar fi o dovada de indecenta politica daca PSD nu va vota respingerea efectelor ordonantei traseimului

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu a declarat luni seara in cadrul emisiunii Butonul de panica de pe B1 TV, referindu-se la ordonanta traseistilor ca este foarte grav ca Guvernul a emis o ordonanta despre.

Alina Gorghiu: Ar fi o dovada de indecenta politica daca PSD nu va vota respingerea efectelor ordonantei traseismului (VIDEO)

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu a declarat marti seara in cadrul emisiunii Butonul de panica de pe B1 TV, referindu-se la ordonanta traseistilor ca este foarte grav ca Guvernul a emis o ordonanta.

Alina Gorghiu, despre invitatia la dialog adresata de Victor Ponta: Premierul a gresit adresantul. isi aroga prerogative care nu-i apartin

Copresedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca premierul Victor Ponta, isi aroga prerogative care nu-i apartin, cerand negocieri cu opozitia pe mai multe teme de inters, informeaza Mediafax. Victor Ponta a.

Alina Gorghiu: PNL se pregateste sa intre la guvernare. Guvernul e subred, trebuie sa plece

Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marti, ca liberalii au inceput discutiile cu parlamentarii din alte partide pentru sustinerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Ponta.

Victor Ponta: ii invit pe Alina Gorghiu si Vasile Blaga la dialog. Trebuie sa luam decizii care s-au amanat pentru a le adopta in 2016 (VIDEO)

PremierulVictor Ponta a anuntat, luni, in cadrul unei declaratii de presa, ca ii invita pe liderii PNL, Alina Gorghiu siVasile Blaga la dialog, pentru a fi luate decizii care au fost amanate de mai.

Alina Gorghiu: Cerem PSD-ului sa accepte o lege de respingere a OUG privind traseismul politic (VIDEO)

Copresedintii PNL,Alina Gorghiu siVasile Blaga, au cerut, miercuri, PSD-ului sa voteze o lege de respingere a ordonantei de urgenta privind traseismul politic. Am decis sa ii cerem PSD-ului sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )