Libnet.ro
UNICEF

11:15

Alina Gorghiu ironizeaza prognozele electorale ale USR: Ar fi bine sa ia 19 la suta

România Liberă România Liberă,
Alina Gorghiu ironizeaza prognozele electorale ale USR: Ar fi bine sa ia 19 la suta

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, sustine ca PNL are in toate sondajele electorale in jur de 30 la suta din intentia de vot, nu 18,5 la suta, asa cum estima anterior USR. continuă pe România Liberă

Alina Gorghiu: Daca PSD reuseste sa depaseasca orgoliul ca nu are paternitatea legii privind salarizarea unitara a bugetarilor, eu am toata disponibilitatea de a o dezbate in Parlament

Presedintele PNL, Alina Gorghiu a declarat ca liberalii doresc ca legea salarizarii unitare a bugetarilor sa se aplice de la 1 ianuarie 2017, mentionand ca ar fi bine ca Parlamentul sa se reuneasca in sesiune extraordinara pentru acest proiect.

Radu Banciu: Alina Gorghiu a indurat un frig siberain la Vaslui. A stat imbracata in palton, cu o esarfa la gat ca si cum si-ar fi bagat degetelele in lacul Baikal (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre turneul facut in judetele din Moldova de presedintele PNL, Alina Gorghiu. Alina Gorghiu a.

Alina Gorghiu: A inceput marea trosneala; si-a desemnat si ALDE un candidat de prim ministru

A inceput marea trosneala, a declarat duminica seara presedintele PNL, Alina Gorghiu, in timpul lansarii candidatilor filialei iesene la alegerile parlamentare, aluzia fiind facuta la anuntul ALDE privind propunerea pentru functia de premier, dupa alegerile din 11 decembrie, transmite Agerpres.

Alina Gorghiu: Daca Tariceanu se crede mai premier ca Dragnea, e amuzant. ALDE incearca un santaj la adresa PSD

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, duminica, pentru News. ro, ca desemnarea lui Calin Popescu Tariceanu drept premier al ALDE reprezinta o sfidare atat fata de cetateni, cat si fata de PSD, pe care se pune presiune prin aceasta nominalizare, desi este amuzant si ridicol, pentru ca ALDE nu are mari sanse sa intre in Parlament.

Alina Gorghiu: il astept pe Dacian Ciolos in interiorul PNL.Va fi in functie de rezultatul alegerilor

Presedintele PNL Alina Gorghiu spune ca inscrierea premierului Dacian Ciolos in PNL va fi decizia sa, care va depinde si de rezultatele alegerilor parlamentare.

Presedintii birourilor electorale ale sectiilor de votare, desemnati prin tragere la sorti computerizata

Presedintii birourilor electorale ale sectiilor de votare si loctiitorii acestora vor fi desemnati prin tragere la sorti computerizata in data de 26 noiembrie, potrivit unui comunicat al Autoritatii Electorale Permanente AEP), remis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2752 seconds )