Libnet.ro
UNICEF

21:00

Alina Gorghiu: La multi ani tuturor francezilor de ziua lor nationala! Franta, cel mai important reper extern pentru istoria moderna a Romaniei

B1 B1,
Alina Gorghiu: La multi ani tuturor francezilor de ziua lor nationala! Franta, cel mai important reper extern pentru istoria moderna a Romaniei

Franta ramane cel mai important reper extern pentru istoria moderna a Romaniei, ramane tara care a ajutat, prin exemplul ei, dar si prin sustinere concreta, la nasterea Romaniei moderne, scrie marti pe F. continuă pe B1

Ponta le ureaza La multi ani francezilor de ziua lor

Intr-un mesaj postat pe contul sau de Facebook, premierul Victor Ponta le-a urat La multi ani francezilor cu ocazia zilei de 14 iulie, Ziua Nationala a Frantei.

Alina Gorghiu: Am decis convocarea pentru luna august a unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pe tema votului prin corespondenta

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat marti, pe pagina personala de Facebook, ca PNL a decis convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului in august pe tema votului prin corespondenta. Gorghiu a mai.

Val de critici dupa ce Alina Gorghiu a incearcat sa afle, pe Facebook, amplasarea radarelor rutiere

Alina Gorghiu, co-presedinte PNL, a postat, duminica, pe Facebook, urmatoarea intrebare cam cate radare sunt azi pe soselele din Romania. Daca sunteti norocosi, rog sa-mi comunicati locatia. Mesajul a fost urmat de un smiley face. In cele doua zile care au trecut de la cererea, adresata pe Facebook de Alina Gorghiu, cu privire la amplasarea radarelor pe soselele din Romania, aceasta si-a atras critici acide in comentarii.

Alina Gorghiu: Am decis convocarea unei sesiuni extraordinare a parlamentului pentru legea votului prin corespondenta

Liderii PNL au anuntat marti, intr-o conferinta de presa sustinuta la finalul Biroului Politic National, ca au decis demararea procesului de convocare a unei sesiuni extraordinare a parlamentului pentru a trece legea votului prin corespondenta, intrucat cu un an inainte de alegeri nu se mai poate modifica legea electorala. Co-presedintele PNL Alina Gorghiu nu a detaliat insa si etapele procedurale.

Alina Gorghiu: Vom convoca o sesiune extraordinara a Parlamentului in luna august pe tema votului prin corespondenta (VIDEO)

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca partidul din care face parte va convoca o sesiune extraordinara a Parlamentului pentru luna august, subiectul fiind votul.

Alina Gorghiu: Premierul merge inainte pe un drum inchis

Decizia DNA de punere sub inculpare a premierului Victor Ponta, in dosarul in care este urmarit penal nu este surprinzatoare, a declarat, luni, copresedintele PNL Alina Gorghiu, adaugand ca premierul merge pe un.

Alina Gorghiu: Nimeni nu intelege de ce Ponta merge inainte pe un drum inchis

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a publicat, pe contul sau de Facebook, o reactie la inculparea lui Victor Ponta in dosarul Turceni-Rovinari in care este acuzat si senatorul PSD Dan Sova.

FOTO. Alina Gorghiu, despre Victor Ponta: Ceea ce i se intampla este exact la ce ne asteptam

Alina Gorghiu: Nu-mi face placere sa-l vad pe premier facand drumuri la DNA, dar ceea ce i se intampla lui Ponta este exact parcursul la care ne asteptam .

VIDEO Alina Gorghiu: Gestul lui Victor Ponta, doar o diversiune; astept demisia din fruntea Guvernului

Retragerea lui Victor Ponta de la presedintia PSD reprezinta doar o diversiune, iar acesta ar trebui sa-si dea demisia din fruntea Guvernului, pentru ca afecteaza imaginea Romaniei, a declarat co-presedintele PNL Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu, despre retragerea lui Victor Ponta de la sefia PSD: O diversiune menita sa atenueze presiunea opiniei publice. Premierul incearca sa castige timp (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat duminica intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii XPress, de pe B1 TV ca prin faptul ca a anuntat ca se retrage de la conducerea PSD, Victor ponta inc.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )