Libnet.ro
UNICEF

07:00

Alina Gorghiu: Ne poate spune Parchetul cine sunt cei vinovati pentru blocarea votului din Diaspora?

Hotnews Hotnews,
 Alina Gorghiu: Ne poate spune Parchetul cine sunt cei vinovati pentru blocarea votului din Diaspora?

Ar fi umilitor pentru romani ca dosarul privind votul din strainatate sa ramana uitat in vreun sertar, avertizeaza Alina Gorghiu, prim-vicepresedinte PNL. Intr-un comunicat remis HotNews. ro, Gorghiu sustine ca, pe langa recentele declaratii facute de Geoana si Vanghelie potrivit carora blocarea votului in Diaspora ar fi fost o strategie de campanie a lui Ponta, exista oameni care pot spune cum au decurs discutiile dintre membrii Biroului Electoral Central si fostii ministri de externe, Titus Corlatean si Teodor Melescanu. continuă pe Hotnews

Adevarul Live, ora 11.00: Alina Gorghiu vorbeste despre succesul lui Iohannis si lupta pentru sefia PNL

Prim-vicepresedintele PNL, Alina Gorghiu, discuta la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, despre culisele campaniei victorioase a lui Klaus Iohannis, despre momentele cheie, dar si despre clipele de dezamagire din timpul luptei pentru presedintie.

Cine sunt cei noua finalisti de la X Factor: de la noul Alex Mataev pana la una dintre cele mai bune voci feminine

Juriul a decis care sunt cei noua finalisti X Factor, intr-un show marcat de interpretari de exceptie, alegeri dificile si decizii neasteptate. Ca in concurs au ramas cele mai bun voci, telespectatorii Antenei 1 stiu deja, dar cine sunt, de fapt, concurentii care au ajuns in finala show-ului? Adevarul va prezinta povestile din spatele muzicii.

S-au anuntat finalistii pentru Balonul de Aur. Vezi cine sunt!

Cristiano Ronaldo, Messi si Manuel Neuer sunt finalistii pentru Balonul de Aur. Trofeul va fi decernat la inceputul anului viitor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )