Libnet.ro
UNICEF

09:00

Alina Gorghiu, presedinte unic. Scenariul care aprinde spiritele in PNL

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu, presedinte unic. Scenariul care aprinde spiritele in PNL

Vicepresedintele PNL Eugen Nicolaescu este de parere ca, dupa demisia lui Vasile Blaga, la conducerea Partidului National Liberal ar trebui sa se afle un singur presedinte pana la viitorul congres al. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu face apel la liberali sa stranga randurile, dupa demisia lui Vasile Blaga

Alina Gorghiu a postat, pe pagina ei de Facebook, un mesaj in care ii indeamna pe simpatizantii si membrii PNL sa lupte si sa castige impreuna alegerile.

Alina Gorghiu, cere demisia directorului Ambulantei Bucuresti dupa dezvaluirile privind moartea lui Gyuri Pascu: Prea multe cazuri, prea multa incompetenta, prea multe derobari de responsabilitate

Alina Gorghiu a avut o reactie pe Facebook dupa dezvaluirile privind faptul ca in noaptea in care Ioan Gyuri Pascu a decedat, artistul chemase salvarea cu doua ore inainte de infarct dar medicul i-.

Alina Gorghiu exclude o alianta cu PSD. Ce spune despre intrarea lui Dacian Ciolos in PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a fost invitata la Sinteza Zilei, unde a vorbit despre planurile partidului pentru viitoarea campanie electorala. Alina Gorghiu a exclus din start o posibila alianta.

Alina Gorghiu, dupa demisia lui Vasile Blaga: PNL este alaturi de Klaus Iohannis si Dacian Ciolos

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, reactioneaza dupa ce Vasile Blaga a demisionat din fruntea formatiunii politice ca urmare a inceperii urmaririi penale in cazul sau. Si anunta ca PNL il va.

PNL si USR ar putea agrea acelasi premier, a declarat liderul liberal Alina Gorghiu

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca prefera ca liberalii sa aiba o propunere pentru functia de prim-ministru, dupa alegerile din iarna, si a aratat ca nu exclude ca impreuna cu USR sa se agreeze aceeasi varianta, transmite Agerpres.

Alina Gorghiu: Pe listele PNL nu se vor regasi persoane condamnate, nici persoane asupra carora planeaza suspiciuni de coruptie

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a declarat in exclusivitate la Antena 3 ca pe listele PNL pentru alegerile parlamentare nu vor fi nici condamnati si nici corupti. Campaniile electorale nu prea.

Alina Gorghiu, la Antena 3: PNL exclude orice alianta cu PSD si PMP/ Nu sustin intrarea in politica a unui fost sefl SIE/ Blaga, la Realitatea TV: MRU nu va candida pe listele PNL

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni seara, la emisiunea Sinteza zilei de pe Antena 3, ca PNL nu va face niciun fel de alianta cu PSD-ul si PMP-ul dupa alegeri si ca ar prefera sa ramana in Opozitie. Vorbind despre posibilitatea ca fostul sef al SIE Mihai Razvan Ungureanu sa candideze pe listele PNL, Gorghiu si Blaga la Realitatea TV) au respins aceasta ipoteza sustinand ca nu e potrivit ca un fost sef al SIE sa mai faca politica. emisiunea este in desfasurare.

Alina Gorghiu: Nu ne deranjeaza ca ministrii agreeaza sa candideze pe lista USR

Copresedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca liberalii nu sunt deranjati de faptul ca unii ministri din Guvernul Ciolos agreeaza sa candideze pe listele Uniunii Salvati Romania USR). intrebata.

Victor Ponta, semnal de alarma catre copresedintele PNL: Pe Alina Gorghiu poate sa o ia maine

Dupa ce Vasile Blaga s-a retras din functie, fostul premier Victor Ponta trage un semnal de alarma catre copresedintele PNL. Ponta ii transmite Alinei Gorghiu ca se afla in pericol si poate avea.

Toti cei care au condus tara sunt impreuna acum, pentru a pune mana din nou pe statul roman

Alina Gorghiu, copresedinte al PNL, a transmis astazi un mesaj catre membrii partidului pentru a castiga alegerile parlamentare care se apropie, subliniind ca toti politicienii care au condus Romania in ultimii ani Dragnea, Ponta, Basescu, Tariceanu si Gabriel Oprea) sunt impreuna acum, in acelasi cartel, pentru a pune mana din nou pe statul roman.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )