Libnet.ro
UNICEF

17:15

Alina Gorghiu rade de paranoia lui Dragnea: Saptamana viitoare va veni in platourile aceleiasi televiziuni si ne va comunica cum la inceputul acestui an l-au rapit extraterestrii

B1 B1,
Alina Gorghiu rade de paranoia lui Dragnea: Saptamana viitoare va veni in platourile aceleiasi televiziuni si ne va comunica cum la inceputul acestui an l-au rapit extraterestrii

Senatorul PNL Alina Gorghiu critica in termeni duri teoria conspiratiei declansata marti seara de Liviu Dragnea prin afirmatiile sale despre o tentativa de asasinat ce l-a vizat in urma cu un an, comparand as. continuă pe B1

Alina Gorghiu, dupa dezvaluirile lui Dragnea: ii cer public sa informeze opinia publica transparent in ce data a facut plangerea penala pe tema asa-zisei tentative de omor

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, i-a cerut liderul PSD, Liviu Dragnea, sa informeze opinia publica cand si unde a facut plangerea penala in privinta tentativei de omor despre care a adus vorba marti seara, la.

Alina Gorghiu (PNL): Am convingerea ca aducerea huliganilor in piata a fost opera premeditata a lui Liviu Dragnea

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, la Timisoara ca persoanele care au generat violentele de la protestul din 10 august au fost manipulate de Liviu Dragnea.

Alina Gorghiu: Tara nu e guvernata

Senatorul liberal de Timis Alina Gorghiu a declarat astazi, la Timisoara, ca Romania nu este guvernata in momentul de fata, premierul nemaiorganizand sedinte de guvern de trei saptamani si le cere ministrilor Cabinetului Dancila, care mai au o reputatie profesionala de aparat, sa demisioneze.

Rectificarea bugetara va fi votata saptamana viitoare

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a afirmat, astazi, ca in cazul in care nu primeste in cursul zilei un raspuns de la Administratia Prezidentiala privind convocarea CSAT pe tema rectificarii bugetare, Guvernul va solicita aceasta convocare. Teodorovici a spus ca, in mod normal, saptamana viitoare va fi votata in Guvern rectificarea bugetara.

Rectificarea bugetara ar putea fi votata saptamana viitoare in Guvern: Conditiile puse de Eugen Teodorovici

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a anuntat, marti, ca rectificarea bugetara ar putea fi votata saptamana viitoare in Guvern in cazul in care nu va fi convocata o sedinta a Consiliului Suprem de.

Teodorovici spune ca, in mod normal, rectificarea bugetara va fi votata saptamana viitoare in Guvern

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a afirmat, marti, ca in cazul in care nu primeste in cursul zilei un raspuns de la Administratia Prezidentiala privind convocarea CSAT pe tema rectificarii bugetare, Guvernul va solicita aceasta convocare. Teodorovici a spus ca, in mod normal, saptamana viitoare va fi votata in Guvern rectificarea bugetara.

Teodorovici anunta pentru saptamana viitoare rectificarea bugetara, cu sau fara avizul CSAT

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat marti, la Parlament, ca Guvernul va face saptamana viitoare rectificarea bugetara, indiferent daca pana atunci va exista sau nu un aviz al Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT).

Surse: CEx al PSD, saptamana viitoare. Printre teme, scrisoarea Ecaterinei Andronescu prin care ii e ceruta demisia lui Dragnea

Social democratii se reunesc in perioada 29 august - 2 septembrie la Neptun, in sedinta Comitetului Executiv National in care vor discuta, printre altele, despre scrisoarea Ecaterinei Andronescu prin care cere demisia lui Liviu Dragnea de la sefia partidului, potrivit Mediafax, care citeaza surse din PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )