Libnet.ro
UNICEF

13:45

Alina Gorghiu, sef unic peste liberali

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu, sef unic peste liberali

Alina Gorghiu a fost validata in functia de presedinte unic al partidului PNL. Gorghiu a profitat astfel de demisia presedintelui Vasile Blaga, pus sub urmarire de procurori. in sedinta. continuă pe Antena3

PNL a modificat statutut : Alina Gorghiu, presedinte unic; Buda, mandatat sa valideze listele

Consiliul National de Coordonare al PNL a votat, sambata, in unanimitate, mai multe modificari la Statut, printre cele mai importante modificari fiind abrogarea articolului care prevede conducerea cu copresedinti si imputernicirea lui Daniel Buda sa.

Sedinta PNL. Alina Gorghiu, presedinte unic al liberalilor. Blaga, absent. Ce prevede programul electoral al PNL

PNL se reuneste, sambata, pentru Consiliul National de Coordonare, pentru validarea deciziei luate de democrat-liberali, privind presedintia unica a partidului si desemnarea lui Daniel Buda prim-vicepresedinte, pentru a contrasemna listele la alegerile parlamentare.

Alina Gorghiu, validata de Consiliul National de Coordonare al PNL in functia de presedinte unic al partidului

Consiliul National de Coordonare al Partidului National Liberal PNL) a validat-o, sambata, pe Alina Gorghiu in functia de presedinte al partidului, anunta Agerpres. Cei peste 700 delegati la reuniune au votat astfel in unanimitate modificarile la Statutul PNL, potrivit carora partidul va fi condus de un singur presedinte pana la Conventia Nationala a liberalilor care se va desfasura anul viitor. Participantii la reuniune l-au validat si pe eurodeputatul Daniel Buda ca imputernicit la semnarea listelor de candidati ai partidului pentru alegerile legislative.

Alina Gorghiu a devent, sambata, oficial, presedinte unic al PNL. Consiliul National al partidului, reunit la Bucuresti, a validat-o in aceasta functie

Consiliul National de Coordonare al Partidului National Liberal a validat-o, sambata, pe Alina Gorghiu in functia de presedinte al partidului. Cei peste 700 delegati la reuniune au votat astfel in unanimitate modificarile la Statutul PNL prezentate de secretarul general Ilie Bolojan, potrivit carora partidul va fi condus de un singur presedinte pana la Conventia Nationala a liberalilor care se va desfasura anul viitor.

Alina Gorghiu, validata ca presedinte unic al PNL de catre Consiliul National al partidului

Preluarea presedintiei unice a PNL de catre Alina Gorghiu a fost validata dambata in cadrul Consiliului National al PNL, informeaza Mediafax. Consiliul National al partidului a validat.

Alina Gorghiu: Niciodata nu vom guverna cu PSD. Nu avem niciun fel de chimie

Pentru prima data de cand este presedinte unic al PNL, Alina Gorghiu a venit intr-un platou de televiziune sa raspunda la cele mai arzatoare intrebari ale momentului. Voi fi la fel de.

Alina Gorghiu, la QA cu Alessandra Stoicescu

Pentru prima data de cand este presedinte unic al PNL, Alina Gorghiu vine intr-un platou de televiziune sa raspunda la cele mai arzatoare intrebari ale momentului. A fost un plan de eliminare.

Sedinta PNL. Alina Gorghiu, presedinte unic al liberalilor. Blaga, absent. Mergem pe un drum drept, al integritatii si al improspatarii interne

PNL s-a reunit, sambata, pentru Consiliul National de Coordonare, pentru validarea deciziei BPN privind validarea presedintiei unice a partidului si desemnarea lui Daniel Buda responsabil pentru a contrasemna listele la alegerile parlamentare. Liberalii au prezentat o parte a programului electoral si au subliniat ca nu vor incalca crititeriile de integritate.

Alina Gorghiu: Au fost oameni platiti sa ma urmareasca

Au fost platiti oameni sa ma urmareasca de dimineata pana seara, a dezvaluit Alina Gorghiu, sambata seara, la Antena 3. Au fost oameni care mi-au transmis ca ar fi bine s.

Ce vedete vrea Alina Gorghiu in partid: Mi-ar placea sa o vad pe Simona Gherghe facand politica

Presedintele PNL Alina Gorghiu a oferit sambata, la Antena 3, doua exemple de femei care pot confirma in politica. Un om ca Denise Rifai se poate regasi pe listele PNL si va face o figura fo.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2275 seconds )