Libnet.ro
UNICEF

16:30

Alina Gorghiu: Victor Ponta nu mai e credibil. PNL nu mai recunoaste legitimitatea lui Ponta ca premier. Vom refuza sa participam la orice act politic care il implica

B1 B1,
Alina Gorghiu: Victor Ponta nu mai e credibil. PNL nu mai recunoaste legitimitatea lui Ponta ca premier. Vom refuza sa participam la orice act politic care il implica

Alina Gorghiu, copresedinta PNL, reactioneaza dupa declaratiile de duminica facute de premierul Victor Ponta, dupa sedinta de urgenta a coalitiei de guvernare. intr-o conferinta de presa, liberala. continuă pe B1

Alina Gorghiu: Victor Ponta nu mai e credibil. PNL nu mai recunoaste legitimitatea lui Ponta ca premier. Vom refuza sa participam la orice act politic care il implica (VIDEO)

Alina Gorghiu, copresedinta PNL, reactioneaza dupa declaratiile de duminica facute de premierul Victor Ponta, dupa sedinta de urgenta a coalitiei de guvernare. intr-o conferinta de presa, liberala.

Alina Gorghiu: Vom refuza sa participam la orice act politic care il include pe Victor Ponta

ACTUALIZARE 14:33 Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat ca, in urma refuzului lui Victor Ponta de a demisiona din functia de premier, pe fondul urmaririi penale din partea DNA, nu il mai recunosc pe Ponta drept premier si vor boicota toate actiunile la care acesta va participa, cu exceptia motiunii de cenzura.

Alina Gorghiu, despre planul PNL pentru debarcarea lui Victor Ponta: Fac un apel la responsabilitate fata de toti liderii PSD sa ii ceara lui Ponta demisia

Liberalii cer la unison cu presedintele Klaus Iohannis demisia lui Victor Ponta, dupa ce acesta a fost pus sub urmarire penala de procurorii DNA. Alina Gorghiu sustine ca se impune demisia urgenta a premierului,.

Alina Gorghiu: PNL ii va cere in fiecare zi lui Victor Ponta sa isi dea demisia. ii cer ca acum, la sfarsitul carierei sale politice, sa faca un prim gest de barbat politic (VIDEO)

Alina Gorghiu, conferinta de presa la sediul PNL, despre un fapt, in opinia noastra fara precedent in Romania. Un premier in functie este pus sub acuzare de DNA pentru fapte asimilate celor de coruptie care.

Alina Gorghiu: Ponta tine Romania pe loc

Co-presedinta PNL, Alina Gorghiu, a precizat, pe Facebook, ca premierul Victor Ponta si-a pierdut credibilitatea si legitimitatea, cand a fost pus sub invinuire de procurorii anticoruptie.

PNL: Victor Ponta trebuie sa demisioneze imediat, acuzatiile impotriva sa sunt incompatibile cu functia de prim-ministru

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga cer demisia lui Victor Ponta din functia de prim-ministru, si fac apel la seful Guvernului sa recurga la acest gest pentru a evita o criza politica. Victor.

Sinteza zilei. Trebuie sa-si dea Victor Ponta demisia?

PNL a anuntat ca nu-l mai recunoaste pe Victor Ponta drept premier si ca va boicota toate actiunile la care participa. PSD face scut in jurul lui Victor Ponta si spune ca premierul nu are niciun motiv sa.

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu sustine o conferinta de presa

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu va sustine sambata, incepand cu ora 17. 00, o conferinta de presa la sediul PNL Bulevardul Kiseleff 57).

Cand minte premierul, cand recunoaste sau cand neaga ca a lucrat cu Dan Sova? DOCUMENTELE prin care Victor Ponta se contrazice singur

Premierul Victor Ponta se contrazice cu propriile documente atunci cand vrea sa demonstreze ca ar fi nevinovat in dosarul care i-a fost deschis de DNA. Seful guvernului a dorit sa arate publicului ca intre avocatii Victor Ponta si Dan Sova nu a existat niciodata o relatie de colaborare profesionala. Liderul PSD a uitat insa ca, in 2007 si 2008, pe vremea cand era deputat, a depus doua declaratii de interese in care a scris cu propria mana tocmai ca este asociat al casei de avocatura Sova si asociatii.

Alina Gorghiu, contracte similare cu Dan Sova

Dan Sova declara la sfarsitul lunii martie in plenul Senatului ca si Alina Gorghiu ar trebui sa stie cum s-a derulat procesul Turceni-Electrica. Gorghiu, prin firma de avocatura la care lucra la acea vreme, avea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2149 seconds )