Libnet.ro
UNICEF

18:30

Alina Mungiu, la Adevarul Live: Am ajuns la un sistem in care totul e reglementat in penal

Adevărul Adevărul,
Alina Mungiu, la Adevarul Live: Am ajuns la un sistem in care totul e reglementat in penal

Alina Mungiu, presedintele Societatii Academice din Romania SAR), va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre raportul SAR pe 2017, dedicat absorbtiei fondurilor europene si succesul folosirii lor pentru a redresa trei sectoare importante: sanatatea, educatia si infrastructura. continuă pe Adevărul

Alina Mungiu, despre guvernarea actuala: Cum au inceput e foarte rau, nu fac decat sa piarda timpul

Alina Mungiu, presedintele Societatii Academici din Romania SAR) , prezenta azi in studioul Adevarul Live, a criticat directia pe care au pornit liderii politici actuali. intr-o discutie legata de absorbtia fondurilor europene, presedinta SAR a afirmat ca modul cum au inceput e foarte rau, nu fac decat sa piarda timpul.

Adevarul Live de la ora 13.00: Maestul bucatar Horia Virlan vorbeste despre secretele preparatelor reusite

Unul dintre cei mai vestiti bucatari din tara noastra, Horia Virlan, vine astazi la Adevarul Live pentru a impartasi secretele unor preparate de succes. in aceasta seara debuteaza un nou sezon al emisiunii culinare Mama mea gateste mai bine, motiv in plus pentru a vorbi despre educatia in bucatarie si regulile de care trebui sa tinem cont.

Cat de mult se greseste in tratamentele stomatologice? Aflam la Adevarul Live, de la ora 15.00

Orice vizita la medicul stomatolog trebuie sa insemne durere, costuri mari si satisfactie moderata sau chiar nemultumire dupa? Dr. Nicolae Krilovici, medic specializat in parodontologie, protetica si estetica dentara ne explica, la Adevarul Live, de ce a lansat in Romania conceptul de consultanta dentara.

Dezbatere despre etica relatiei profesor-elev, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Care este limita in relatia profesor-elev, unde se opresc drepturile, atributiile, interesul profesorului si unde incep abuzul, hartuirea, coruptibilitatea. Despre asta, dar si cat de necesar este un Cod de etica al profesorului vorbim astazi, de la ora 15. 00, cu inspectorul scolar Georgeta Iordache, din cadrul Inspectoratului Scolar al municipiului Bucuresti, si cu psihologul Mihai Copaceanu.

Sfarsitul tarilor. Romania si Rusia in 1917 - dezbatere Historia la Adevarul Live, ora 11.00

Dinastia Romanovilor, care stapanea Rusia de 300 de ani, s-a prabusit in februarie 1917, iar ceea ce a urmat a schimbat istoria lumii in mod radical.

Tanarul altist Theodor Antoniu Andreescu, selectat in Orchestra Uniunii Europene, este invitat de la ora 14.00, la Adevarul Live

Violistul Theodor Andreescu, recent selectat ca membru in Orchestra de Tineret a Uniunii Europene EUYO), sustine miercuri, 8 martie , de la ora 18. 30, la sediul Institutului Cultural Roman, un concert alaturi de alti tineri altisti: Michael Carol Mihai Antal, Iulian Popovici si Sorin Spasinovici. Cei patru virtuozi formeaza grupul I quattro alti, fiind ambasadori neobositi ai muzicii, in adaptarea diferitelor genuri muzicale pentru viola.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )