Libnet.ro
UNICEF

07:30

Alina Mungiu Pippidi, reclamata la CNCD de soferul masinii anti-PSD si de romanii din diaspora

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alina Mungiu Pippidi, reclamata la CNCD de soferul masinii anti-PSD si de romanii din diaspora

Razvan Stefanescu, soferul masinii suedeze care a fost lasat de Politia Romana fara placutele antiPSD in lipsa oricarei baze legale, aduna semnaturi de la romanii din diaspora care se simt jigniti de afirmatiile ofensatoare facute la adresa lor de. continuă pe Wall-Street Ro

Amarnicul discurs al doamnei Alina Mungiu-Pippidi

Doamna Alina Mungiu-Pippidi a publicat de curand pe blogul Romania curata un articol in contra lumpendiasporei si mahalalei romanesti din Occident.

Ei sunt, de fapt, Diaspora romaneasca: curajosii tarii noastre. Un raspuns pentru Alina Mungiu-Pippidi

Au fost prea multe critici la adresa Diasporei in ultima saptamana ca sa fie trecute vederea. Pozitia si argumentele Alinei Mungiu Pippidi, care-i jigneste pe romanii din Diaspora, inclusiv pe cei care vor participa la protestul din 10 august, trebuie atacate, iar romanii de peste hotare trebuie aparati cu argumente.

Alina Mungiu-Pippidi: PSD versus Partidul Muie PSD. O alegere curat europeana

Iata ca in sfirsit s-a creat alternativa mult asteptata care ne-a impiedicat in 2016 si de atunci incoace, ca tot intr-o contestare a alegerilor am tinut-o, sa dam jos PSD.

Soferul masinii cu numar anti-PSD: O sa depun plngere la CNCD mpotriva Alinei Mungiu-Pippidi. Nu sunt amart, nu mor de foame

Razvan Stefanescu, soferul masinii cu numar anti-PSD, a declarat marti, dupa ce si-a recuperat permisul de conducere, ca intentioneaza sa depuna o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii impotriva Alinei Mungiu-Pippidi, care i-ar fi criticat pe romanii din diaspora, scrie Mediafax.

Dosarul penal al soferului masinii cu numarul anti-PSD a fost inchis de procurori. Soferul masinii poate merge la Politie pentru recuperarea permisului

Procurorii au acceptat propunerea reprezentantilor Brigazii Rutiere a Capitalei de clasare a dosarului deschis in cazul lui Razvan Stefanescu, soferul masinii inmatriculate in Suedia cu numere anti-PSD, astfel ca dosarul a fost inchis. Cel acuzat initial in dosar se poate prezenta la Brigada Rutiera pentru a-si lua inapoi permisul de conducere.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )