Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Mungiu-Pippidi: Ministrul Educatiei incalca legea ca sa salveze doctoratele securiste

Adevărul Adevărul,
Alina Mungiu-Pippidi: Ministrul Educatiei incalca legea ca sa salveze doctoratele securiste

Ministerul Educatiei si Cercetarii anunta ca a aprobat, prin Ordinul nr. 6212020, regulamentul de organizare si functionare aConsiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) pentru mandatul 2020-2024. in acelasi timp, a fost finalizata si selectia membrilor CNATDCU pentru mandatul 2020-2024. Pe site-ul ministerului s-au publicat ordinul sianexa 3cu componenta CNACTDU. A aparut si in presa. continuă pe Adevărul

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, anunt pentru elevi. Se ia in calcul si o astfel de varianta

Tabletele si laptopurile vor ajunge la elevii care nu au acces la tehnologie, pentru a putea participa la orele on-line, pana pe 10 septembrie, a anuntat, miercuri, ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie.

Darius Valcov a ramas fara titlu de doctor. Ministrul Educatiei, Monica Anisie: Da, am semnat acest ordin

Darius Valcov a ramas fara titlu de doctor, dupa ce ministrul Educatiei, Monica Anisie, a confirmat ca a semnat ordinul. Da, astazi am semnat acerst ordin. Motivul este tot plagiatul, a declarat.

Darius Valcov a ramas fara titlul de doctor. Ministrul Educatiei, Monica Anisie: Da, am semnat acest ordin

Darius Valcov a ramas fara titlul de doctor, dupa ce ministrul Educatiei, Monica Anisie, a confirmat ca a semnat ordinul. Da, astazi am semnat acerst ordin. Motivul este tot plagiatul, a declarat.

Ministrul Educatiei, trei scenarii pentru inceperea anului scolar. Monica Anisie: intotdeauna trebuie sa ne gandim si la sanatatea copiilor, la siguranta lor

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca, daca situatia epidemiologica nu este grava, anul scolar poate incepe de pe 14 septembrie. insa, prioritara este sanatatatea elevilor si a cadrelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )