Libnet.ro
UNICEF

08:00

UE aloca 181 de milioane euro pentru a intensifica lupta impotriva fraudei care ii afecteaza bugetul

Adevărul Adevărul,
UE aloca 181 de milioane euro pentru a intensifica lupta impotriva fraudei care ii afecteaza bugetul

Pentru urmatorul buget pe termen lung al UE pentru perioada 2021-2027, Comisia propune sa se puna la dispozitie 181 de milioane euro pentru a sprijini eforturile statelor membre in vederea luptei impotriva fraudei, a coruptiei si a altor nereguli care afecteaza bugetul UE. continuă pe Adevărul

Noi fonduri europene: Max. 2,5 milioane Euro pentru firme ITC din Romnia. Ghidul si modelul de plan de afaceri propuse

Firmele mici si mijlocii IMM) romanesti, din domeniul tehnologiei informatiei si comuncatiior ITC) vor putea obtine fonduri nerambursabile de maximum 2,5 milioane de euro, printr-o noua linie de finantare, aflata in pregatire. Descarca propunerile de Ghid al solicitantului si de model de plan de afaceri.

Tariceanu e din nou cu abuzurile in gura: Lupta impotriva coruptiei a fost deturnata prin protocolul SRI-DNA, e momentul in care tot putregaiul trebuie curatat

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, reactioneaza dupa ce Comisia Europeana a declansat procedura de infringement impotriva Romaniei pentru nerespectarea Directivei UE privind.

Perchezitii ntr-un dosar privind afacerile ilegale cu lemn n care ar fi implicata compania Holzindustrie Schweighofer. Prejudiciul este estimat la 25 milioane euro

Politistii si procurorii DIICOT fac perchezitii, miercuri dimineata, pentru destructurarea unei grupari care ar fi cauzat un prejudiciu de 25 de milioane de euro prin achizitionarea de lemn fara provenienta legala sau a carui provenienta ilegala era disimulata prin unele documente justificative cu caracter nereal, scrie news. ro.

UPDATE: Perchezitii ntr-un dosar privind afacerile ilegale cu lemn n care este implicata compania Holzindustrie Schweighofer. Prejudiciul este estimat la 25 milioane euro

Politistii si procurorii DIICOT fac perchezitii, miercuri dimineata, pentru destructurarea unei grupari care ar fi cauzat un prejudiciu de 25 de milioane de euro prin achizitionarea de lemn fara provenienta legala sau a carui provenienta ilegala era disimulata prin unele documente justificative cu caracter nereal, scrie news. ro. Perchezitiile vizeaza compania Holzindustrie Schweighofer. Reprezentantii companiei sustin ca vor colabora cu autoritatile.

FOTO Cum va arata, dupa modernizare, pietonala in care se vor investi peste 2 milioane de euro

O strada din Oradea va fi transformata in zona pietonala, in urmatorii doi ani. Valoarea investitiei se ridica la 2,2 milioane euro, contributia municipiului fiind de 2%.

Premii de 100.000 Euro pentru cele mai bune idei de afaceri din domeniul industriilor creative

S-a dat startul inscrierilor pentru Creative Business Cup 2018, cea mai mare competitie internationala dedicata sectorului industriilor creative. Cele mai bune idei din domenii precum: design, arhitectura, arte si mestesuguri, publicitate, film, video si fotografie, artele spectacolului, muzica, moda, gastronomie, edituri si presa, radio si televiziune, software, aplicatii pe computer si publicatii virtuale, jucarii si jocuri pot castiga premii si servicii in valoare de peste 100. 000 de Euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2642 seconds )