Libnet.ro
UNICEF

11:30

ALOCATII COPII 2019. Copiii vor primi mai multi bani de la stat. Cand intra in vigoare majorarea

Antena3 Antena3,
ALOCATII COPII 2019. Copiii vor primi mai multi bani de la stat. Cand intra in vigoare majorarea

Copiii vor primi mai multi bani la alocatie. Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta privind majorarea alocatiilor copiilor, masura urmand sa se aplice incepand cu data de. continuă pe Antena3

Se majoreaza alocatiile.Cati bani vor primi copiii de la stat

Alocatiile pentru copii vor fi majorate, asta dupa ce Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta privind majorarea alocatiilor, ca urmare a intrarii in vigoare a legii bugetului.

S-A DECIS: Ei sunt romanii ce vor primi MAI MULTI BANI la PENSII! VEZI daca esti pe lista...

Pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii. Potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii, in.

Franta repatriaza din Siria mai multi copii orfani si izolati de jihadisti

Franta a repatriat astazi, din Siria, cinci copii de jihadisti - orfani si izolati, in varsta de pana in cinci ani -, din tabere situate in nord-estul Siriei, a anuntat Quai d 'Orsay.

Trei strazi din orasul Buzau, a doua garnizoana ca marime din tara, vor primi numele unor generali ai Armatei Romane

Primaria a decis schimbarea denumirilor unor strazi din municipiul Buzau, cea de-a doua garnizoana ca marime din tara, dupa Bucuresti, cu numele unor generali ai Armatei Romane, de origine buzoiana. Acestia s-au remarcat in cele doua Razboaie Mondiale, in actiunile de eliberare a Basarabiei si mai apoi ca oponenti ai regimului bolsevic instaurat dupa incheierea celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Subiecte Simulare Bacalaureat Limba Romana profil real. Model de subiecte la Romana Ce vor primi elevii

Subiecte Simulare Bacalaureat 2019 Limba Romana edu. ro profil REAL TEHNIC. Aproximativ 300. 000 de elevi sunt asteptati sa participe la simularea examenului de Bacalaureat, care va incepe luni cu proba scrisa de Li.

Subiecte Simulare Bacalaureat Limba Romana profil umanist. Avem modelele de subiecte. Ce vor primi elevii

Subiecte Simulare Bacalaureat 2019 Limba Romana edu. ro. Aproximativ 300. 000 de elevi sunt asteptati sa participe la simularea examenului de Bacalaureat, care va incepe luni cu proba scrisa de Limba si literatura.

Investitorii cu nervi tari de pe bursa romaneasca au facut de doua ori mai multi bani in 10 ani decat strainii care au mizat pe burse de top

Romanii care nu s-au speriat de momentele in care actiunile romanesti s-au prabusit de-a lungul ultimilor 10 ani au castigat de aproape doua ori mai mult decat investitorii straini care au mizat pe marile burse internationale, potrivit statisticilor MSCI.

HOROSCOP WEEKEND. Taurii petrec timp cu prietenii, Varsatorii gasesc solutia sa aiba mai multi bani

Iata ce ne rezerva astrele pentru acest weekend. Berbec Ai o stare de spirit buna. Te bucuri de timpul liber si te relaxezi asa cum nu ai mai facut-o de mult timp. in acest weekend prefer.

Sefii de la Electrica vor indemnizatii mai mari, de multe mii de euro

Administratorii si directorii de la Electrica ar urma sa fie platiti cu sume foarte mari de bani, daca in Adunarea Generala a Actionarilor din 25 aprilie vor fi aprobate noi politici de remunerare. De exemplu, seful Consiliului de Administratie ar urma sa primeasca o remuneratie fixa lunara de 6. 838 euro brut, plus 2. 137 pentru fiecare sedinta la care participa. Pentru directorul general va fi stabilita o remuneratie fixa cuprinsa intre 12. 000 euro si 23. 000 euro, la care se va adauga o remuneratie intre 50% si 100% din cea fixa.

Acestea sunt bauturile consumate de cati mai multi oameni care pot provoca cancer

Consumul de Coca-Cola zilnic ar putea sa creasca riscul unei morti premature de cancer, cat si un risc mare de afectiuni ale inimii, in special in randul femeilor, conform unui nou studiu stiintific, noteaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )