Libnet.ro
UNICEF

11:15

Alocatiile pentru copii ar putea fi marite mai devreme decat se credea. Cand e votul decisiv

Playtech Playtech,
Alocatiile pentru copii ar putea fi marite mai devreme decat se credea. Cand e votul decisiv

Veste buna pentru copiii din Romania. Micutii ar putea primi mai devreme cei 300 de lei pe luna. Decizia e in mainile oficialilor din Camera Deputatilor. Cand e votul decisiv? Alocatiile pentru copii ar putea fi marite mai devreme decat se credea Alocatiile s-ar putea dubla mai devreme de 1 august, in cazul in care . continuă pe Playtech

Rafael Nadal, mai slab decat Ilie Nastase: cum arata topul celor cu mai mult de 100 de titluri

Indiferent daca ai sau nu o afinitate pentru tenis, este imposibil sa nu cunosti o parte dintre performantele lui Ilie Nastase. Nu te-ai astepta insa sa fi fost mai performant decat Rafael Nadal. in urma cu putin timp, Rafel Nadal a castigat un nou titlu din cariera sa de tenismen. Este vorba de la trofeul .

Tanara infectata cu coronavirus: Simptomele nu sunt mai rele decat o durere in gat si o durere de cap

O femeie din Australia, diagnosticata cu coronavirus, sustine ca simptomele infectarii cu COVID 19 nu sunt mai severe decat cele ale unei raceli obisnuite.

Ce amenda poti lua daca traversezi strada prin loc nepermis. E mai mare decat crezi

Mai bine de o treime din victimele accidentelor de pe soselele romanesti sunt pietoni, conform Comisiei Europene. Media europeana este de 22%, o cifra ingrijoratoare, spun cei de la Bruxelles. Anii trecuti, numai 17% dintre pietoni au patit-o din vina soferilor care nu le-au dat prioritate la trecere. Restul deoarece au trecut prin locuri nepermise .

Citu, despre o posibila recesiune globala generata de coronavirus: Suntem mai pregatiti si mai buni decat orice alt guvern

Ministrul interimar al Finantelor, Florin Citu, a vorbit duminica despre o posibila recesiune globala, generata de coronavirus, afirmand ca Guvernul Romaniei este mai pregatit si mai bun decat orice alt guvern.

Echipajele SMURD vor transmite imagini live de la interventii. Medicul coordonator va putea evalua mai usor situatia de la fata locului

Serviciul de Telecomunicatii Speciale sts) a instalat o aplicatie de videoconferinta pe tabletele care sunt in dotarea masinilor de interventie ale SMURD. Aplicatia permite transmiterea de imagini video de la fata locului catre dispecerat, respectiv medicul coordonator, in scopul evaluarii cat mai corecte si mai rapide a situatiei de la fata locului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )