Libnet.ro
UNICEF

13:15

Alocatiile sociale majorate din 1 aprilie vor fi achitate abia in luna mai

Adevărul Adevărul,
Alocatiile sociale majorate din 1 aprilie vor fi achitate abia in luna mai

De la 1 aprilie, alocatiile sociale de stat au fost majorate in medie cu aproximativ 75 de lei, iar alocatiile de ingrijire, insotire si supraveghere au crescut cu 98 de lei. Plata acestora va intarzia cu o luna, anunta Ministerul Muncii si Protectiei Sociale. continuă pe Adevărul

CTP asigura transportul in Apahida din 23 aprilie

Compania de Transport Public CTP) Cluj-Napoca, fosta RATUC, va intregi transportul in zona metropolitana a Clujului odata cu intrarea mijloacelor de transport si in comuna Apahida. Acest lucru, insa, se va intampla doar din 23 aprilie.

Din 28 aprilie cetatenii moldovenii vor calatori fara vize in tarile din spatiul Schengen, a anuntat premierul Iurie Leanca

Prim-ministrul Iurie Leanca a anuntat in aceasta seara ca incepand cu 28 aprilie 2014, cetatenii Republicii Moldova vor putea calatori fara vize in zona Schengen, ce cuprinde 26 de state. Declaratia a fost facuta in cadrul emisiunii Politica de la postul de televiziune TV7.

Orange 4G va fi disponibil in toata tara din 7 aprilie

Serviciul de internet Orange 4G va fi disponibil in toata tara incepand de luni, 7 aprilie. Daca pana acum discutia despre internetul 4G se limita la doar cateva orase mari din tara si, in practica, discutia se limita la o serie de teste cu echipamentele 4G, aflati ca serviciul Orange 4G va fi disponibil in mai putin de o saptamana, in toate resedintele de judet din tara, aproximativ 1000 de localitati. Aceasta mutare ridica acoperirea Orange la aproximativ 45% din [].

Cetatenii Republicii Moldova, liber la circulatie in UE din 28 aprilie

Regulamentul privind eliberarea vizelor pentru cetatenii Republicii Moldova va intra in vigoare la 28 aprilie, moldovenii putand, astfel, calatori fara vize in 256 de state ale Uniunii Europene, mai putin, deocamdata, in Marea Britanie si Irlanda, informeaza europarlamentarul PDL Monica Macovei pe blogul personal.

Din 1 aprilie, combustibilul are preturi nemtesti pe salarii romanesti

Un grup de tineri din Barlad au inpartit peste 1. 000 de fluturasi prin care ii preveneu pe concetateni cu privire la valul de scumpiri ce va urma dupa accizarea combustibilului.

Elevii din clasele primare vor putea invata sah la scoala.

Elevii clasele primare primar vor putea invata sah la scoala, din toamna, in cadrul unor programe realizate cu specialistii din cadrul Federatiei Romane de Sah, informeaza Ministerul Educatiei Nationale MEN), arata Mediafax. Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a aprobat, luni prin ordin de ministru, Programele scolare pentru disciplina optionala Educatie prin sah, anul I si anul al II-lea de studiu. Acestea intra in curriculum la decizia scolii pentru invatamantul primar si vor putea fi .

Elevii din ciclul primar vor invata sah la scoala.

Elevii din clasele primare pot invata sah la scoala, incepand cu anul scolar 2014 - 2015, informeaza Ministerul Educatiei. Citeste si: Modelele de subiecte la Evaluarea nationala pentru clasa a II-a, a IV-a si a VI-a. Copiii au de citit basme si texte cu ursi Sahul va putea fi studiat pe parcusul a doi ani. Copiii vor invata regulile de joc, vor simula situatii de joc si vor invata diferite variante de joc. Programele de studiu au fost realizate in urma consultarilor cu specialistii din .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )