Libnet.ro
UNICEF

14:00

Alstom, acuzata ca ar fi dat mita 6,6 mil. euro pentru contracte in trei tari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alstom, acuzata ca ar fi dat mita 6,6 mil. euro pentru contracte in trei tari

Francezii de la Alstom , implicati intr-un caz de dare de mita. Subsidiara din Marea Britanie a grupului industrial francez Alstom este acuzata ca ar fi platit mita in valoare totala de aproximativ 6,6 milioane de euro in ultimii sase ani pentru a. continuă pe Wall-Street Ro

Mazare: Cazinoul Constanta are nevoie de 10-12 mil. euro pentru reabilitare

Primarul Constantei, Radu Mazare, sustine ca reabilitarea Cazinoului din Constant a, care necesita o investitie de 10-12 milioane de euro, ar putea fi facuta cu bani guvernamentali, municipalitatea urmand sa decida care va fi destinatia acestuia.

Scoala privata Aletheea, investitia de 2,5 mil. euro a avocatei Mona Musat. Limba romana fara manuale si matematica deprinsa prin arta origami

Scoala privata Aletheea, construita in zona Baneasa in urma unei investitii de 2,5 milioane de euro a avocatei Mona Musat, a fost inaugurata luni.

Secure Property a cumparat apartamente de 3,3 mil. euro in Bucuresti

Secure Property Development Investment SPDI) din Cipru a cumparat 122 de apartamente in patru ansambluri din Bucuresti, a caror valoare neta este estimata la 3,3 milioane de euro, compania de investitii fiind la a treia achizitie in Romania in.

Moment istoric: Capodopera a lui Brancusi, la licitatie. Cumintenia pamantului, 20 mil euro

Una dintre cele mai semnificative opere ale lui Brancusi, Cumintenia Pamantului a fost pusa in vanzare. Sculptura este evaluata la aproape 20 milioane euro si face parte dintr-o colectie.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )