Libnet.ro
UNICEF

22:15

Un alt fel de stati acasa atribuit lui Gheorghe Hagi

Online Sport Online Sport,
Un alt fel de stati acasa atribuit lui Gheorghe Hagi

Dribleaza de multe ori limba romana cu usurinta fazelor incantatoare de pe dreptunghiul verde si internetul e plin de vorbele de cele mai multe ori puse nejustificat pe seama lui Gheorghe Hagi. continuă pe Online Sport

Mesajul tulburator al unui profesor universitar catre Diaspora: Stati acasa, ca acasa ati venit!

Un mesaj tulburator al unui profesor a fost postat pe Facebook acum 23 de ore. E despre ce inseamna sa fii responsabil si despre cine e, de fapt, Diaspora care, zilele astea, e subiectul atator ironii. Patriotii care au venit sa ramana acasa intoarcerea in tara a atat de multor romani intr-o perioada atat de .

Clauza pe care le-a pus-o Gheorghe Hagi in contract jucatorilor sai, in plina stare de urgenta sanitara. Decizia e incredibila

Modelul de la FCSB si Poli Iasi este aplicat si de Gheorghe Hagi la Viitorul Constanta. Creatorul echipei care a luat titlul in Romania la opt ani de la infiintare le-a propus jucatorilor injumatatirea salariilor. in plus, Regele le-ar fi pus o clauza in contract jucatorilor sai, in plina stare de urgenta sanitara. Clauza pe .

Masuri radicale luate de Gheorghe Hagi in plina pandemie de coronavirus

Dupa ce a jonglat cu hartia igienica indemnand oamenii sa-i urmeze exemplu, Gheorghe Hagi a revenit la lucruri mai serioase.

Anunt inedit facut de un patron de pompe funebre: Stati acasa, daca nu vreti sa ajungeti la noi. Sa stiti ca stocul este disponibil

Anunt inedit lansat de un patron de pompe funebre. Desi afacerea sa ar avea de suferit, tanarul ii incurajeaza pe oameni sa stea acasa.

VIDEO inselatorie marca Vreau sa sune telefonul, in vreme de criza: Pe unde umblati? De ce nu stati acasa sa sunati?

Adela Lupse, isterica de la TV, cunoscuta pentru Vreau sa sune telefonul, un program care se desfasoara pe postul Etno TV, ii indeamna pe oameni, in vreme de criza, sa stea acasa sa sune pentru a raspunde la concurs, insa totul s-a dovedit a fi o inselatorie pentru a genera apeluri suprataxate.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )