Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un alt incident socant a avut loc in Braila. Un tanar a fost injunghiat pe strada

B1 B1,
Un alt incident socant a avut loc in Braila. Un tanar a fost injunghiat pe strada

Un alt incident socant a avut loc in Braila. Dupa ce vineri un tanar a murit dupa ce a fost impuscat pe strada, un nou incident similar a avut loc duminica, potrivit Obiectivbr. ro. Un alt. continuă pe B1

O intalnire de lucru a avut loc, sambata, la Ministerul Justitiei pentru modificari la legislatia privind cetatenia romana

O intalnire de lucru pentru modificari la legislatia privind cetatenia romana a avut loc, sambata, la Ministerul Justitiei, unde au fost discutate aspecte cu privire la solutionarea problemelor ce decurg din interpretarea si aplicarea art. 9, referitoare la dobandirea cetateniei romane de catre copiii nascuti din parinti straini sau fara cetatenie, in cazul in care parintii sau numai unul dintre acestia dobandesc cetatenia romana.

Braila: Un tanar a ajuns la spital in stare grava dupa ce a fost impuscat pe strada

Un tanar de 28 de ani din Braila a fost impuscat, vineri dupa-amiaza, pe o strada din oras, el fiind transportat la spital cu mai multe plagi, transmite News. ro.

Ghimpu: Retinerea lui Chirtoaca a avut loc la comanda lui Igor Dodon. Tot timpul striga ca va fi inchis primarul

Liderul PL, Mihai Ghimpu, considera ca in spatele retinerii lui Dorin Chirtoaca ar sta anumite interese de la Kremlin, care ar fi fost executate prin intermediul lui Igor Dodon. in opinia liberalului, Moscova nu doreste ca in 2018, la aniversarea celor 100 de ani de la Marea Unire, Chisinaul sa fie condus de un proroman.

Sodomie sub nasul politistilor. Trei agenti sunt cercetati pentru un viol cu detalii scabroase care a avut loc in arest

Trei agenti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Iasi sunt suspecti intr-un dosar penal de neglijenta in serviciu, fiind acuzati ca nu ar fi supravegheat o celula in care se aflau mai multi minori in momentul in care unul dintre acestia a fost violat.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2072 seconds )