Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alte doua cazuri de coronavirus confirmate vineri, in Romania. Noul bilant: 9 pacienti infectati cu COVID-19

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alte doua cazuri de coronavirus confirmate vineri, in Romania. Noul bilant: 9 pacienti infectati cu COVID-19

Autoritatile au confirmat vineri alte doua cazuri de coronavirus in Romania. Primul - un barbat de 51 de ani, din judetul Olt, care a intrat in contact cu barbatul de 71 de ani, din Suceava, diagnosticat cu COVID - 19 dupa ce s-a intors din Italia. Al. continuă pe Wall-Street Ro

Coronavirusul a ajuns in Ungaria. Au fost confirmate primele doua cazuri

Ungaria a confirmat, miercuri, doua cazuri de infectare cu coronavirus, fiind vorba de doi studenti iranieni, informeaza agentia de presa Reuters.

Streinu-Cercel, avertisment dupa ultimele doua cazuri de coronavirus confirmate: Orice este posibil in acest moment

Directorul Institutului Matei Bals lanseaza un avertisment dupa ultimele doua cazuri confirmate de coronavirus: Creste riscul de transmitere a virusului.

Scoala din Timisoara unde au fost depistate doua cazuri de coronavirus, inchisa

Scoala din Timisoara unde invata cei doi elevi de 16 ani confirmati pozitiv cu coronavirus a fost inchisa. Cursurile sunt suspendate in perioada 9-11 martie, anunta Prefectura Timis. Au fost.

Cate cazuri de coronavirus sunt in Romania. Situatia in timp real. Bilantul in acest moment: 1.172.981

Pe 26 februarie 2020, Romania se confrunta cu primul caz de COVID-19. De atunci insa, coronavirusul continua sa faca victime. Numarul imbolnavirilor a depasit un milion de cazuri. Iata cate cazuri de infectari cu SARS-COV-2 sunt in tara noastra, conform datelor puse la dispozitie de Grupul de Comunicare Strategica. Asa arata situatia in timp real.

Coronavirusul afecteaza Parlamentul francez: doua cazuri confirmate si unul suspect. Un deputat este in stare grava. Avertismentul lui Emmanuel Macron

Adunarea Nationala franceza nu a fost crutata de coronavirus, dupa spitalizarea unui deputat, un nou semn al unei epidemii de-acum considerata severa peste masura, relateaza AFP.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )