Libnet.ro
UNICEF

20:30

Alte doua decese in Romania, provocate de coronavirus. Bilantul a ajuns la 1.207 morti

Adevărul Adevărul,
Alte doua decese in Romania, provocate de coronavirus. Bilantul a ajuns la 1.207 morti

Alte doua decese provocate de coronavirus au fost anuntate marti de Ministerul Sanatatii, prin Grupul de Comunicare Strategica. Bilantul a ajuns la 1. 207 victime. continuă pe Adevărul

Alte trei decese in Romania, provocate de coronavirus. Bilantul a ajuns la 1.210 morti

Alte trei decese provocate de coronavirus au fost anuntate marti de Ministerul Sanatatii, prin Grupul de Comunicare Strategica. Bilantul a ajuns la 1. 210 victime.

Trei noi decese provocate de coronavirus. Bilantul a ajuns la1.179 de morti

Inca trei persoane au pierdut lupta cu boala provocata de noul coronavirus, a transmis Grupul de Comunicare Strategica. Bilantul a ajuns la 1. 179 persoane care au fost ucise de COVID-19.

UPDATE Coronavirus in Romania: Alte sase decese. Bilantul urca la 1.176 Printre pacienti, un barbat de 54 de ani fara afectiuni asociate

Alte sase decese din cauza coronavirusului in Romania au fost anuntate sambata seara, astfel ca bilantul urca la 1. Printre pacienti este si un barbat de 54 de ani fara alte afectiuni.

Alte doua decese anuntate din cauza COVID-19, ambele din judetul Ilfov

Autoritatile au anuntat, marti dimineata, doua decese din cauza coronavirusului. Este vorba despre doua persoane din judetul Ilfov, care duc bilantul deceselor din cauza virusului nou la 1. 207 in Romania.

UPDATE Coronavirus in Romania: Alte noua decese. Bilantul a ajuns la 1.185 Printre pacienti, o femeie de 45 de ani fara alte afectiuni

Alte noua persoane au murit in Romania din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor a ajuns duminica la 1. Printre pacienti se numara si o femeie de 45 de ani care nu avea alte afectiuni.

Alte opt decese in R.Moldova, cauzate de COVID-19

Opt decese au fost raportate in R. Moldova duminica, 24 mai, care au fost cauzate de COVID-19. Este vorba despre un barbat de 63 de ani din Cahul, un barbat de 80 de ani din Anenii Noi, un barbat de 72 de ani din Soroca, o femeie de 70 de ani din Cahul, o femeie de 59 de ani din Chisinau, o femeie de 71 de ani din Chisinau, o femeie de 53 de ani din Chisinau si o femeie de 62 de ani din Balti.

Cum se moare in Romania fara coronavirus. Ordinul care i-a scos pe bolnavi din spitale

Au fost foarte multe reclamatii ca bolnavii cronici care erau tratati in anumite spitale, nu mai sunt primiti din diferite motive. Se evita chemarea lor in spital, motivul fiind pentru a nu fi infectati cu noul coronavirus, fie ca spitalele in care se tratau s-au transformat in spitale suport COVID.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )