Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alte doua persoane au murit de gripa / Numarul deceselor a ajuns la 58

Hotnews Hotnews,
 Alte doua persoane au murit de gripa / Numarul deceselor a ajuns la 58

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 58, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Bilantul deceselor din cauza gripei creste alarmant. Alte doua persoane au murit

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 58, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Epidemie de gripa in Romania. inca doua persoane au murit de gripa. Care sunt diferentele intre raceala si gripa

Gripa a mai produs doua decese, numarul mortilor ajungand la 56, potrivit ultimelor statistici publicate de Institutul National de Sanatate Publica INSP). in Romania a fost constatata epidemia de gripa, dupa ce tara noastra a inregistrat trei saptamani la rand un numar de cazuri peste cel asteptat de specialisti.

UPDATE Epidemie de gripa in Romania. 57 de persoane au murit de gripa. Care sunt diferentele intre raceala si gripa

Gripa a mai produs trei decese, numarul mortilor ajungand la 57, potrivit ultimelor statistici publicate de Institutul National de Sanatate Publica INSP). in Romania a fost constatata epidemia de gripa, dupa ce tara noastra a inregistrat trei saptamani la rand un numar de cazuri peste cel asteptat de specialisti.

Gripa face 4 noi victime, numarul deceselor ajungand la 43. Anuntul legat de epidemie, asteptat marti

Alte patru persoane au murit din cauza gripei, numarul deceselor ajungand la 43, a informat luni Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Gripa face noi victime. Numarul deceselor a ajuns la 43

Inca patru persoane au murit din cauza gripei. Printre acestea se afla si un barbat de 40 de ani care nu suferea de alte boli. Niciuna dintre victimele gripei nu era vaccinata.

Perchezitii la doua persoane banuite de furtul de vesela si produse alimentare din societati comerciale

Politistii din cadrul Politiei Orasului Pucioasa au efectuat, marti, 29 ianuarie, trei perchezitii domiciliare la doua persoane banuite de comiterea unor furturi din societati comerciale, din locuinte si din auto. Potrivit Politiei, faptele au fost comise in perioada 2018-2019.

Doua persoane ranite, intr-un accident cu trei autoturisme implicate

Trei masini au fost implicate intr-un accident produs, duminica dupa-amiaza, pe DN 1 B, intre Lipia si Merei. Doua persoane au fost ranite.

nca 4 romni au murit de gripa, inclusiv un barbat de 40 de ani, fara alte afectiuni. Numarul victimelor a urcat la 43

43 de romani au murit de gripa de la inceputul acestui sezon, boala facand 4 noi victime in weekend: un barbat de 40 de ani din Giurgiu, care nu avea alte afectiuni, si alte 3 persoane care aveau conditii medicale preexistente sufereau de alte afectiuni): o femeie de 87 de ani din Iasi, un barbat de 49 de ani din Braila si un barbat de 93 de ani din Bucuresti. Ministerul Sanatatii ar urma sa anunte maine daca sunt sau nu intrunite conditiile pentru a declara epidemie de gripa in Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )